Es presenta la Col·lecció Enoteca de Segura Viudas

| 19/12/2014 a les 13:52h
Arxivat a: Cellers
La setmana passada es va presentar al centre de Barcelona la Col·lecció Enoteca amb un maridatge amb formatges conduït per Ramón Roset
El passat 11 de desembre l’Heretat Segura Viudas es va traslladar al centre de Barcelona per presentar la col·lecció Enoteca al seu públic.
 
Amb un tast sensorial de formatges artesans del Pirineu com a eix argumental de l’esdeveniment organitzat al restaurant Loria, els productes més complexos de l’Heretat es van harmonitzar amb els formatges de llet crua de vaca, cabra i ovella que l’expert analista gastronòmic Ramon Roset va escollir per a la vetllada.
 
Trencant mites clàssics i descobrint que el vi blanc, però també el cava són una parella perfecta per maridar amb formatge, els assistents van gaudir aprenent de varietats i de cupatges, d’elaboracions i criances, en la vetllada que tancava el programa d’enoturisme de tardor de l’Heretat Segura Viudas.
 


 
Després de les vacances de Nadal la marca farà públiques les propostes que ha preparat per als mesos on el fred regna a la vinya. 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Pexels
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs obté el Gran Bacchus d'Or al prestigiós Concurs Internacional de Vins Bacchus 2024
Vista del celler Eudald Massana
Vista del celler Eudald Massana
El Celler Eudald Massana certifica la seva aposta per l'agricultura biodinàmica
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA