Olívia Bayés i David Marco
El vi Clos Abella del celler Marco Abella ha aconseguit amb 97 punts, la millor puntuació en els Premis d’enguany, al magazine Wine in China 2014 que es van lliurar el passat dia 16 de desembre a Beijing - Xina. Aquests premis suposen un important reconeixement per al celler de la DOQ Priorat. El Clos Abella és el germà gran de la gama del celler, que també elabora els negres Mas Mallola i Loidana i el blanc Òlbia.
El vi Clos Abella del celler Marco Abella ha aconseguit amb 97 punts, la millor puntuació en els Premis d’enguany, al magazine Wine in China 2014 que es van lliurar el passat dia 16 de desembre a Beijing - Xina. Aquests premis suposen un important reconeixement per al celler de la DOQ Priorat. El Clos Abella és el germà gran de la gama del celler, que també elabora els negres Mas Mallola i Loidana i el blanc Òlbia.
Clos Abella 2009, del celler Marco Abella, considerat com a millor vi del món 2014 segons Wine in China Magazine
El concurs Wine in China top 100 wines evaluation , organitzat per la prestigiosa revista xinesa Wine in China, és un dels concursos vinícoles amb més prestigi del país asiàtic. Aquest any, 14 experts en vins, 7 procedents de la Xina i els altres 7, Masters of Wine d’arreu del món, han degustat 1000 vins de tot el món després der fer una sel.lecció prèvia a nivell de qualitat.
Els propietaris del Celler, David Marco i Olívia Bayés van assistir a l’entrega de premis que els va ser otorgada per al President de Wine in China i l’embaixador Espanyol a la Xina.
Aquest premi reforça a Marco Abella com a referent internacional a la recerca constant de l'excel·lència en els seus vins i referma la seva presència al mercat Xinès on hi exporta els vins desde fa 8 anys. Podeu veure el link del web de la revista amb els vins guanyadors.