Lluís Tolosa, finalista a Xina

Un dels seus llibres ha estat seleccionat pels premis “Best of the Best”

| 14/01/2015 a les 13:55h
Especial: lectura obligatòria
Arxivat a: Llibres
Els premis Gourmand, on cada any participen més de 5.000 llibres d’un centenar de països, és el concurs més important del món dedicat als llibres de vins i gastronomia.
Aquest any celebren el seu 20è aniversari amb uns premis especials “Best of the Best 1995-2015”, reunint els millors llibres de vins publicats les dues darreres dècades arreu del món, per triar els tres millors llibres del planeta en una gala que tindrà lloc el proper dia 10 de juny a Yantai, la capital de la principal regió vitivinícola a Xina.
 
Entre els vint llibres seleccionats per la final mundial hi ha una de les obres del català Lluís Tolosa, sociòleg i escriptor. El seu llibre Vinosextraordinarios. Los 100 mejoresvinosespañoles de todos los tiempos (Ed. Lunwerg), inclou 30 vins catalans i ja es ben conegut a Xina, ja que el passat mes de maig va ser premiat a Pequin com a Best European Wine Boook in the World 2014. Des de llavors, Tolosa és col·laborador de la revista Wine in China i cada mes publica una doble pàgina dedicada als vins que considera extraordinaris. Els seus darrers articles han estat dedicats a alguns vins catalans, com l’Abadal 3.9 (DO Pla de Bages), el Teixar (DO Montsant) i el Bac de les Ginesteres (DO Empordà).
 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

COMENTARIS

Felicitació
Manuel Duran, 15/01/2015 a les 11:57
+0
-0
Felicitats Lluis!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Barcelona és la província que exporta més vins, seguida per Ciudad Real i La Rioja.
Imatge il·lustrativa
El cava oficial de “Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó”, i el tennista Tommy Robredo expressen el seu esforç i dedicació en una obra pintada a cops de raqueta.
Imatge il·lustrativa
Llopart, un dels cellers pioners en propostes enoturístiques, fusiona paleontologia en la seva nova iniciativa