El restaurant Neichel tanca

| 14/01/2015 a les 14:13h
Arxivat a: Gastronomia
El restaurant abaixa les seves portes. Als seus 67 anys, i amb mig segle a l'ofici, Jean-Louis Neichel ha decidit retirar-se.
Neichel, un dels xefs més emblemàtics de l'alta cuina catalana, "el reformador del gust català" segons l'escriptor i gastrònom Manuel Vázquez Montalbán, tanca el seu restaurant de Pedralbes.

Segons Neichel, "ha arribat el moment d'agafar-me un període de reflexió per descansar, atendre a la meva família, als meus amics. No és un adéu definitiu, m'apassiona la gastronomia i no podria apartar-la de la meva vida".
 
El restaurant acceptarà reserves al llarg de tot el mes de gener. Tancarà l'últim dia del mes i en principi tornarà a obrir d'aquí un temps amb una altra proposta.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves