El programa “Quina Penya!” de Barça TV visita la Confraria del Cava

| 14/01/2015 a les 17:53h
Arxivat a: Actualitat
Llucià Ferrer, conductor de l’espai televisiu, va entrevistar dissabte el president de l’entitat, Toni de la Rosa i Torelló, amb motiu de la gravació del programa dedicat a la Penya de Col·leccionistes de Plaques del Cava del Barça
El programa que emet Barça TV, “Quina Penya!”, va visitar el darrer cap de setmana la seu de la Confraria del Cava a Torre-Ramona (Subirats), per gravar part del programa dedicat a la Penya de Col·leccionistes de Plaques del Cava del Barça.

El conductor de l’espai televisiu, el mediàtic Llucià Ferrer, va entrevistar durant la gravació -que es va fer dissabte- el president de l’entitat, Toni de la Rosa i Torelló. Està previst que el programa s’emeti el pròxim mes d’abril.
 
Aquest programa, que s’emet al canal barcelonista per quarta temporada consecutiva, parla amb els membres de les diferents penyes del F.C. Barcelona, que hi ha repartides pel territori català, amb la intenció de mostrar uns visió desenfadada d’aquests col·lectius. S’hi inclouen entrevistes plenes d’humor i reportatges originals, amb el segell inconfusible de Llucià Ferrer.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Vista del celler Eudald Massana
Vista del celler Eudald Massana
El Celler Eudald Massana certifica la seva aposta per l'agricultura biodinàmica
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA
Imatge il·lustrativa
L'ERTO s'activaria al maig i tindria una afectació de fins a 615 persones