A la revista Wine & Spirits, el periodista Joshua Greene, publica el 25 de desembre els que considera els 5 millors escumosos del 2014, seleccionant De la Finca 2010, atorgant-li una puntuació de 93 punts i descriu els vins de Raventós i Blanc como escumosos elegants elaborats a partir de raïms autòctons cultivats a la regió Conca del Riu Anoia i puntualitza el caràcter distintiu que aquestes varietats de raïm li donen als vins.
Els altres de la llista són:
Els altres de la llista són:
2006 Louis Roederer Champagne Extra Brut Philippe Stark
Pehu Simonet Champagne Extra Brut Transparence Grand Cru
Michael Gonet 2002 Champagne Brut Grand Cru Blanc de Blancs
Gloria Ferrer 2006 Carneros Royal Cuvée
Així mateix, la revista Food & Wine, en la seva publicació del 28 de desembre, Ray Isle, editor ejecutiu de la revista, selecciona De Nit 2012 com el millor escumós rosat de l’any a banda de classificar como excel·lentsels vins de Raventós i Blanc.
Els altres escumosos guardonats aquest any 2014 són:
Els altres escumosos guardonats aquest any 2014 són:
2012 Gerard Bertrand Cremant de Limoux Cuvee Thomas Jefferson
NV Mionetto “Luxury Collection” Valdobbiadene Prosecco Superiore
2008 Recaredo Brut Nature Cava
2008 Recaredo Brut Nature Cava
2008 Larmandier-Bernier Terre de Vertus Blanc de Blanc Non Dosé
2000 Charles Heidsieck Brut
2000 Charles Heidsieck Brut
2004 Dom Ruinart