Ocell de Foc, Albet i Noya
Aquest vi neix a les vinyes “Pau de la Gepa”, “El Pepito” i “Els Xiprers” de la finca Cal Vendrell de la Codina. Afinat en petites bótes de roure de gra fi durant 12 mesos. Al tast podreu trobar-hi notes de garriga, espècies i la calidesa calcària del terrer dels Costers d'Ordal així com notes salines del vent fresc de marinada. Recomanem servir-lo entre 14 i 16 ºC.Ull de Llebre de Castellroig
Ull de Llebre provinent de sòls moderadament profunds, veremat en el grau màxim de maduració, fermenta amb una llarga maceració en tines d’acer inoxidable. Posterior criança en bóta de roure americà durant 10 mesos i envelliment en ampolla. Vi de color cirera, intens i brillant. Molt perfumat, amb notes de gerds, regalèssia, cafè, romaní i cireres confitades. Carnós, equilibrat i elegant, manté la seva suavitat durant el seu llarg pas per la boca. El final és càlid i deixa records de fruita, mentolats i especiats. Apte per prendre amb tot tipus de carns, embotits i formatges. Temperatura de consum: 16 Cº (recomenable decantar).
Negre Selecció d'Huguet de Can Feixes
Vi negre sec jove (semicriança) elaborat a partir d’una selecció de raïms de les vinyes de la finca que reflecteixen molt bé l’expressió més lleugera, suau, fresca i viva dels grans vins negres de la finca Can Feixes. Ull de llebre i merlot, criat sis mesos en bótes de roure de 225 L. Perfecte per acompanyar aviram, algunes carns vermelles i formatges. Temperatura de servei: 16-17 ºC. Evolucionarà favorablement durant els propers 3 anys sempre que es mantingui en les condicions adequades de conservació.
Negre Selecció de Jané Ventura
Merlot, ull de llebre, sumoll, cabernet sauvignon i syrah. 12 vinyes seleccionades, de propietat (Mas Vilella i Finca Els Camps) i també, de viticultors propers del Baix Penedès. Verema manual i descàrrega manual, per gravetat. Maceració pel·licular en fred de l’ull de llebre i la syrah. Fermentació controlada a 25ºC. Maceració durant 12 dies. Criança: 8 mesos.
Color vermell cirera intens, violaci. Nas molt afruitat (confitura de cireres vermelles), notes especiades (nou moscada, regalèssia), cacau, fons de sotabosc, torrats fins. Bona estructura en boca, tanins persistents i madurs. Postgust llarg i fresc.
Castell de Subirats, de Llopart
Heretat can Llopart de Subirats. 100% vinyes pròpies de merlot, ull de llebre i cabernet sauvignon. Fermentació i maceració: 28 dies Criança en bótes Allier i Tennessee: 12 mesos d'envelliment mínim en botella. Intens color cirera fosc, amb subtils reflexos granats. Aroma densa, de notes de fines espècies, confitures nobles i fumats. El paladar és sedós i ben estructurat, amb tanins rodons i suaus. Evoluciona expressant matisos varietals (prunes, figues seques i fruites de bosc madures), sobre un fons de lleugers tons torrats i de vainilla, derivats del roure. Final persistent i càlid.
Finca Viladellops Negre 2011
60% garnatxa 40% syrah. Vinyes del Massís del Garraf, una extensió de 15 kilòmetres de serralada en el litoral mediterrani amb terrenys calcaris i amb presència de fòssils marins. Vinyes treballades sota viticultura ecològica Criança durant 12 mesos en botes de roure francès. Color granats ben cobert. Aromes minerals i de fruita negre, matisos especiats de raïm ben macerat. En boca és potent, saborós, carnós, amb notes de regalèssia i torrefactes. El vi té una bona acidesa, volum i estructura.
Castell de Subirats, de Llopart
Heretat can Llopart de Subirats. 100% vinyes pròpies de merlot, ull de llebre i cabernet sauvignon. Fermentació i maceració: 28 dies Criança en bótes Allier i Tennessee: 12 mesos d'envelliment mínim en botella. Intens color cirera fosc, amb subtils reflexos granats. Aroma densa, de notes de fines espècies, confitures nobles i fumats. El paladar és sedós i ben estructurat, amb tanins rodons i suaus. Evoluciona expressant matisos varietals (prunes, figues seques i fruites de bosc madures), sobre un fons de lleugers tons torrats i de vainilla, derivats del roure. Final persistent i càlid.
Finca Viladellops Negre 2011
60% garnatxa 40% syrah. Vinyes del Massís del Garraf, una extensió de 15 kilòmetres de serralada en el litoral mediterrani amb terrenys calcaris i amb presència de fòssils marins. Vinyes treballades sota viticultura ecològica Criança durant 12 mesos en botes de roure francès. Color granats ben cobert. Aromes minerals i de fruita negre, matisos especiats de raïm ben macerat. En boca és potent, saborós, carnós, amb notes de regalèssia i torrefactes. El vi té una bona acidesa, volum i estructura.