La D.O. Cava firma un conveni de col·laboració amb el Basque Culinary Center

| 03/02/2015 a les 17:28h
Arxivat a: Actualitat
El director de Basque Culinary Center, Joxe Mari Aizega, i el president del Consell Regulador del Cava, Pere Bonet, han firmat un acord de col·laboració per crear sinergies en matèria de formació i promoció al voltant del món del Cava.


El president del Consell Regulador del Cava, Pere Bonet i el director del Basque Culinary Center, Joxe Mari Aizega, han firmat un acord de col·laboració amb el que es comprometen a crear sinergies al voltant del món del Cava i la gastronomia.
 
El conveni signat entre ambdues entitats es situa dins la política de formació que, des de fa un any, desenvolupa el Consell Regulador del Cava. Com afirma el seu president, Pere Bonet, “la formació és un dels eixos estratègics de desenvolupament pel sector pel qual duem a terme iniciatives que milloren la pedagogia i el coneixement del Cava mitjançant acords de col·laboració amb centres en els que s’imparteix formació específica d’hostaleria i sumilleria, en definitiva, als nostres futurs prescriptors”.
 
Fruit d’aquest acord, el Consell Regulador impartirà la formació específica del Cava als alumnes del Grau de Gastronomia i del Máster de Sumilleria, entre d’altres. 
 
Basque Culinary Center té com a objectiu la formació i la investigació, la innovació i la transferència de coneixements i tecnologia en les àrees de Ciències Gastronòmiques. Es pioner en Espanya en integrar a la seva facultat activitats professionals de gastronomia, cuina i restauració, i a més, té vocació internacional. 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA
Imatge il·lustrativa
L'ERTO s'activaria al maig i tindria una afectació de fins a 615 persones
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi