Marimar Estate Albariño 2013

| 12/02/2015 a les 11:53h
Arxivat a: Vins
Tastem l'Albariño del celler de Marimar Torres californià
Vi de Marimar Estate, el celler de Marimar Torres situat a Califòrnia, a la costa oest dels Estats Units. Fet amb raïm albariño 100% de les vinyes "Don Miguel" en honor al seu difunt pare.
Premsat mínim del raïm i fermentació en dipòsits d'acer inoxidable.

Albariño plantat primer a les vinyes de Sonoma, on no va donar els resultats desitjats perquè tot i ser un raïm de clima fred (Galicia), la vinya de Sonoma tenia massa baixes temperatures perquè la varietat es desenvolupés bé. Marimar Torres va canviar de zona i va plantar la varietat al Russian River Valley, a les Vinyes "Don Miguel", una mica més càlides.

Trobem moltes aromes de préssec i albercoc, però també florals. Destaquen també unes notes cítriques de llimona molt agradables. El vi, en boca, es mostra força sec, però molt net, lleuger i llaminer. Amb bona acidesa. Tornen les notes de préssec en boca, i té un final llarg.

Al celler californià posen èmfasi en que és un acompanyant perfecte de la cuina asiàtica. Segur que hi va bé, però no només harmonitza amb els sashimi i els dim sum, també anirà bé amb peixos blancs, marisc, pasta i amanides de tot tipus.



 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
El cava oficial de “Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó”, i el tennista Tommy Robredo expressen el seu esforç i dedicació en una obra pintada a cops de raqueta.
Imatge il·lustrativa
Llopart, un dels cellers pioners en propostes enoturístiques, fusiona paleontologia en la seva nova iniciativa
Imatge il·lustrativa
Sant Jordi és al caure i necessitareu escumosos per a celebrar-ho: aquesta és una bona opció