Activitat de Poda al celler Joan Ametller

| 16/02/2015 a les 12:32h
Arxivat a: Enoturisme
El proper dissabte 28 el celler realitza una activitat de posda per a tots els públics
Activitat de poda i viticultura activa per a tots els públics el proper dissabte 28 de febrer. L'activitat permetrà conèixer les pràctiques habituals i els costums i tradicions a les vinyes de la Morera de Montsant.
És temps de poda al Priorat i a Celler Joan Ametller volen ensenyar el treball que fan al celler en aquestes dates. 
Començaran la jornada al celler amb un esmorzar de pagès amb productes, acompanyats dels vins del celler, per després anar a la vinya per conèixer tot el procés de poda, les pràctiques més habituals, els costums i tradicions en aquesta època de l’any a les vinyes de la Morera de Montsant.
Després de la poda es farà una visita al celler i un tast comentat dels vins del celler.
 
Lloc: Celler Joan Ametller. Carretera de la Morera a Cornudella, km 3,2 (La Morera de Montsant)
Data: dissabte 28 de febrer, a les 10:30 h. del matí.
Preu:  Adults 15 €.
Inclou: esmorzar + activitat de poda a peu de vinya + visita celler + tast de vins DOQ Priorat.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Pexels
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs obté el Gran Bacchus d'Or al prestigiós Concurs Internacional de Vins Bacchus 2024
Vista del celler Eudald Massana
Vista del celler Eudald Massana
El Celler Eudald Massana certifica la seva aposta per l'agricultura biodinàmica
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA