El sommelier Ferran Centelles dirigirà el primer seminari en anglès de English For Wine Aspects

| 16/02/2015 a les 13:03h
Arxivat a: Per aprendre'n
El seminari sera el proper 4 de març a St. Paul's English Academy
El proper dimecres 4 de març de 2015, a les 18:30h, el reconegut sommelier Ferran Centelles visitarà St. Paul’s English Academy, creadors de English for Wine Aspects, per a oferir un seminari específic de tast i un sopar maridatge en anglès.
 
Ferran Centelles visitarà St. Paul’s English Academy per presentar el primer seminari de English For Wine Aspects a The Tasting Room: OJECTIVITY vs. SUBJECTIVITY-DEVELOPING TASTING TECHNIQUES, oferint una oportunitat única d’aprofundir en les tècniques i els secrets sobre el tast de vins que ha après durant tota la seva carrera professional. 
 
Aquest seminari continuarà amb un sopar maridatge en anglès: A FOOD & WINE PAIRING EXPERIENCE, també dirigit per Ferran Centelles. El sopar maridatge amb vins D.O. Penedès se celebrarà al restaurant El Cigró d’or. 

Ferran Centelles va treballar de sommelier al restaurant elBulli des de 2001 fins al seu tancament al 2011. L’any 2006, va ser anomenat: Mejor Sumiller de España i, al 2011, va guanyar: El Premio Nacional de Gastronomía. Actualment, Centelles, es el nou delegat d’Espanya de la Jancis Robinson, crítica de vins de fama mundial. Amb la professionalitat que el caracteritza, el nou expert de la Robinson, col·laborarà com a especialista i crític dels vins que es produeixen a Espanya.

 
Els vins que es tastaran el proper dimecres 4 de març són:
Vins del Tast:
Blancs:
Mád (2013) TOKAJ, HUNGARY
Finca Viñoa (2013) RIBEIRO, SPAIN
Lagar do Merens (2013) RIBEIRO, SPAIN
 
Negres:
JM Boillot Bourgogne (2011) BURGUNDY, FRANCE
Château Grand Village (2011) BORDEAUX, FRANCE
Horizonte de Exopto (2012) RIOJA, SPAIN
Paco García Experiencias (2011) RIOJA, SPAIN

Vins del sopar maridatge:
QX: Quatre Xarel.los 2013, Mas Candí (D.O. Penedès)
Sauvignon Blanc 2012, Tayaimgut (D.O. Penedès)
La Calma 2011, Can Ràfols dels Caus (D.O. Penedès)
Sot Lefriec 2003, Alemany i Corrió (D.O. Penedès)
Colet-Navazos Reserva 2010, Colet i Equipo Navazos (D.O. Penedès)
Saserra 2006, Vega de Ribes (D.O. Penedès)

El preu del tast és de 60€* per persona.
El preu del sopar maridatge és de 80€* per persona.
*Preu especial: 120€ per persona si es realitzen tots dos seminaris.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves