Albet i Noya i Pinord obtenen medalles al Mundus Vini Biofach

| 17/02/2015 a les 10:30h
Arxivat a: Cellers
La Milana 2012 d'Albet i Noya obté un Gran Or, l’Ocell de Foc és distingit amb un Or. Pel que fa a Pinord, la collita 2009 de +7 de la bodega Mas Blanc del Priorat també obté un Or.


El passat dimecres van sortir a la llum els resultats dels vins premiats en el concurs internacional del vi ecològic Mundus ViniBiofach 2015, coincidint amb la fira Biofach a Nüremberg, la fira mundial líder en productes orgànics.
 
Mundus ViniBiofach compleix enguany la cinquena edició, on més de 38 membres del jurat procedents de 8 paísos diferents van tastar més de 7.000 mostres presentades.
En total, s’han entregat 10 medalles Gran Or, 96 medalles d’Or i 90 medalles de Plata.
 
Entre els vins premiats, hi ha dos vins negres d’Albet i Noya i un de Pinord: La Milana 2012 premiat amb un Gran Or (únic vi català que obté aquest reconeixement), l’Ocell de Foc premiat amb un Or pel que fa al celler Albet i Noya i el +7 de Pinord (DOQ Priorat) també ha obtingut un Or.
 
El concurs alemany MUNDUS VINI es celebra des de 2001 amb un èxit creixent que l'ha convertit en un dels majors i més prestigiosos certàmens internacionals. El jurat per a l'edició de 2015 ha realitzat tastos de més de 7.300 vins de les millors regions elaboradores de tot el món.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre