Tast d'Ibèrics a Barcelona

| 19/02/2015 a les 09:01h
Arxivat a: Per aprendre'n
El proper dijous 26 de febrer l'Heretat Segura Viudas proposa un nou tast sensorial a Barcelona dins del seu programa d'enoturisme d'hivern.


En aquesta ocasió, els caves de llarga criança de la col·lecció enoteca del celler es maridaran amb pernils ibèrics de gla provinents de les quatre grans denominacions d'orígen (Guijuelo, Dehesa de Extremadura, Huelva i Valle de los Pedroches).
 
Novament, el lloc escollit per l'esdeveniment serà el restaurant Loria (c/Roger de LLúria, 35) de 19:45 a 22:00h de la nit. Igualment, la vetllada estarà dirigida per l'expert analista gastronòmic i col·laborador de Cupatges Ramon Roset amb l'objectiu d'apropar els assistents en el coneixement dels fruits de l'Heretat.
 
El preu d’aquesta activitat és de 30€ per persona i les inscripcions es poden realitzar en el següent enllaç, per correu electrònic a [email protected] o trucant al 938 917 024. Les places són limitades.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
La DO Cava ha posat en marxa una Provisió de Garantia Qualitativa
Imatge il·lustrativa
Mundus Vini Non-Alcoholic 2024 atorga 4 medalles d'or, 3 de plata i 2 "Best of Show" als vins desalcoholitzats del celler
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn.
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn. | Blue Collectors 2019
Seguim a la denominació d'origen Costers del Segre però pugem cap als Pirineus, concretament als Pallars, els Jussà i el Sobirà