Jornada sobre noves tendències en viticultura per a socis de Covides

| 19/02/2015 a les 09:17h
Arxivat a: Cellers
El proper dijous 26 de febrer al matí, Covides durà a terme la tercera edició de les Jornades Tècniques de Viticultura adreçades a socis de la cooperativa.
Enguany aquestes jornades, organitzades anualment des de l’ADV de Covides, tractaran sobre les noves tendències en viticultura i se celebraran a l’auditori de l’edifici de Cevipe a Sant Sadurní d’Anoia.

La jornada tècnica, que serà inaugurada per Joan Marcé, president de Covides, constarà d’un seguit de conferències que tractaran temes d’actualitat relacionats amb la viticultura de present i de futur.

Aquestes aniran des de les investigacions sobre les malalties de la fusta, a càrrec del Dr. Jordi Luque, investigador en ecologia de l’IRTA, seguit per temes relacionats amb confusió sexual, la viticultura ecològica, un estudi sobre la resistència al rentat de les sals de coure.

La conferència final anirà a càrrec del professor de viticultura de la Universitat Politècnica de Madrid i consultor vitícola, José Ramon Lissarrague, que parlarà sobre el disseny i maneig de vinyes especialitzades en la producció de raïm per cava. La cloenda de l’acte anirà a càrrec de Jordi Sella, cap de l’oficina comarcal del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya.
 
La jornada, patrocinada per Bayer, Suterra, Indústries Químiques del Vallès i Banco Santander, acabarà amb un dinar al restaurant Sol i Vi al que estan convidats tots els socis assistents.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves