Caves Nadal rep el màxim distintiu de qualitat turística

| 20/02/2015 a les 10:52h
Arxivat a: Cellers
El celler ha recollit la placa del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) pel seu programa d’activitats enoturístiques


Nadal
ha rebut la distinció del SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions) per la qualitat de les activitats enoturístiques que organitza el celler per donar a conèixer les propietats i els secrets que amaga cada una de les ampolles que llueix la marca Nadal.

Amb aquesta placa, que el celler penjarà a l’entrada, Nadal fa palès el seu compromís amb la qualitat de l’oferta i els serveis turístics i enoturístics que ofereix. La voluntat del celler, tal com explica el director general, Xavier Nadal, “és que els estàndards de qualitat vagin més enllà de Caves Nadal i que el turista relacioni el Penedès amb una destinació de qualitat.”
 
La implantació d’aquest sistema implica el compliment d’una sèrie de procediments amb l’objectiu d’aconseguir una millora contínua dels serveis ofertats, el nivell de qualitat distingit i reconegut, i la creació d’espais de treball i debat sobre la qualitat de les destinacions. Les empreses també es comprometen a afavorir l’intercanvi d’experiències i el coneixement intersectorial, i fomentar la millora continuada, a més de millorar l’eficiència en la gestió, entre altres coses. 

El SICTED és un projecte de Turespaña i la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Províncies), que es va implantar a Barcelona mitjançant la coordinació de la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç i els consorcis de turisme i ens locals, ara fa set anys.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves