Primer "brunch" de Qalidès a Barcelona

| 24/02/2015 a les 15:35h
Arxivat a: Cellers
L'Associació Qalidès, Terrers del Penedès va organitzar el seu primer 'brunch' al restaurant Bardot de Barcelona de la mà del sommelier Jordi Carrascosa


Gran èxit del primer Brunch organitzat el passat dissabte per l'associació Qalidès, Terrers del Penedès en col·laboració amb el Restaurant Bardot de Barcelona i el portal de venda d’experiències LetsBonus. 
 
L'originalitat i qualitat dels plats servits pel Restaurant Bardot van representar el tancament del cercle d'aquesta proposta gastronòmica a partir dels vins de 7 cellers de les 14 que formen part de Qalidès: Can Feixes, Castellroig , Viladellops, Mas Comtal, Pardas, Miguel Torres i Jané Ventura. 
 
Bardot, el restaurant de moda té nom propi i s'ha convertit en poc temps en un referent per a tots els foodies que viuen o visiten la ciutat, així com a punt de reunió de famosos. La carta ofereix una cuina de mercat basada en la tradició i executada amb creativitat. 
 
El tast de vins, seleccionat pel sommelier Jordi Carrascosa, aclamat especialista que va presentar amb dedicació cadascuna de les propostes dels cellers de l'associació Qalidès. La passió amb què va presentar cada ampolla va ser igualada per l'atenció dels comensals, que van gaudir de les seves explicacions i dels vins a parts iguals. Qalidès, és una associació de cellers del Penedès que defensen el caràcter i la qualitat de vins del Penedès, respectuosos amb l'entorn, la seva identitat paisatgística i la riquesa d'un territori amb 2.500 anys en la producció vitivinícola i els membres de l'associació promouen una viticultura sostenible amb el medi ambient, volent donar a conèixer la personalitat i singularitat dels vins de terrer; i fer difusió de l'enoturisme del Penedès a través d'experiències úniques amb productes de proximitat. 
 
Els cellers que formen part de Qalidès, Terrers del Penedès són: Albet i Noya, Avgvstvs Forvm, Can Feixes, Can Ràfols dels Caus, Castellroig, Jané Ventura, Gramona, Jean Leon, Mas Comtal, Miguel Torres, Pardas, Finca Viladellops, Mas Candí i Parés Baltà.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Pexels
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs obté el Gran Bacchus d'Or al prestigiós Concurs Internacional de Vins Bacchus 2024
Vista del celler Eudald Massana
Vista del celler Eudald Massana
El Celler Eudald Massana certifica la seva aposta per l'agricultura biodinàmica
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA