El celler Eudald Massana Noya (Sant Pau d’Ordal, Alt Penedès) ha rebut el segell de qualitat turística SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació). Es tracta d’un distintiu que vol reconèixer el servei de qualitat en el camp turístic que ofereixen els establiments d’una determinada destinació.
Després de passar les avaluacions necessàries, Eudald Massana Noya ja forma part d’aquest grup d’establiments acreditats amb aquesta garantia de qualitat turística, en la qual es fa un reconeixement a l’esforç i al compromís amb la qualitat i millora contínua en el servei enoturístic. Aquest segell també significa que el celler es compromet a fer una gestió interna eficient i a participar en la creació de sinèrgies entre els diferents actors d’una mateixa destinació.
Des dels inicis, Eudald Massana Noya, d’agricultura ecològica i biodinàmica, ha fet una aposta ferma per un enoturisme de qualitat perquè sigui la millor carta de presentació per tots els visitants. Amb aquest distintiu, doncs, es reconeix la feina feta al llarg de tots aquests anys i es garanteix el compromís del celler de cara al futur per continuar desenvolupant un servei turístic de qualitat.