Eudald Massana Noya rep el distintiu SICTED

| 27/02/2015 a les 10:15h
Arxivat a: Cellers
Aquest segell reconeix el servei de qualitat que ofereix el celler en el camp enoturístic
El celler Eudald Massana Noya (Sant Pau d’Ordal, Alt Penedès) ha rebut el segell de qualitat turística SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació). Es tracta d’un distintiu que vol reconèixer el servei de qualitat en el camp turístic que ofereixen els establiments d’una determinada destinació. 
 
Després de passar les avaluacions necessàries, Eudald Massana Noya ja forma part d’aquest grup d’establiments acreditats amb aquesta garantia de qualitat turística, en la qual es fa un reconeixement a l’esforç i al compromís amb la qualitat i millora contínua en el servei enoturístic. Aquest segell també significa que el celler es compromet a fer una gestió interna eficient i a participar en la creació de sinèrgies entre els diferents actors d’una mateixa destinació.
 
Des dels inicis, Eudald Massana Noya, d’agricultura ecològica i biodinàmica, ha fet una aposta ferma per un enoturisme de qualitat perquè sigui la millor carta de presentació per tots els visitants. Amb aquest distintiu, doncs, es reconeix la feina feta al llarg de tots aquests anys i es garanteix el compromís del celler de cara al futur per continuar desenvolupant un servei turístic de qualitat.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Pexels
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs obté el Gran Bacchus d'Or al prestigiós Concurs Internacional de Vins Bacchus 2024
Vista del celler Eudald Massana
Vista del celler Eudald Massana
El Celler Eudald Massana certifica la seva aposta per l'agricultura biodinàmica
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA