Vilarnau presenta el Cava Capricis i inaugura una nova col·lecció d'art

| 04/03/2015 a les 16:54h
Arxivat a: Cellers
El passat diumenge va quedar inaugurada la nova exposició d'art a Caves Vilarnau, on es va tastar el nou cava Capricis, un cava exclusiu per a socis del Club Vilarnau Coupage
Damià Deas, gerent de Caves Vilarnau

El diumenge 1 de març va tenir lloc a les Caves Vilarnau la inauguració de la nova exposició d’art de tres grans artistes, la qual va contar amb una assistència d'un centenar de persones.
 
Damià Deas , gerent de Caves Vilarnau, va donar per inaugurada l'exposició amb un degorjat manual del nou Cava Capricis , un cava exclusiu per als socis i elaborat amb vi base que porta el mateix nom. El vi base està fermentat en fusta de castanyer i que recorda el xarel·lo que porta el mateix nom: Capricis. 

Després de tastar el cava, Marta Arañó va ser la primera en presentar la seva obra pintada amb tinta dels vins i caves del celler Vilarnau.
Van continuar la ruta pel celler fins a descobrir diferents magífics “instants” capturats amb mòbil per @ginatarongina ( Roser Olivella ).
Finalment, en arribar a la sala de barriques es van poder gaudir els quadres plens de vida d’ Aaron Zapata .
 
Els assistents van poder gaudir d'un tast maridat amb música per tancar aquesta inauguració que romandrà a les caves els propers mesos. Alguns privilegiats es van quedar a gaudir del dia i l’entorn amb una calçotada al jardí de Vilarnau.
 
Podeu fer la visita al celler i gaudir de l'obra mentre visiteu les instal·lacions de Vilarnau. Al acabar, la visita enoturística us ofereix un tast de 3 dels seus caves. Per a més informació, podeu contactar amb el celler aqui .

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves