Carles Xuriguera i Fel Faixedas, al web de la DO Catalunya

| 13/03/2015 a les 10:05h
Arxivat a: Actualitat
La secció “Parlem amb...” El web de la Denominació d’Origen Catalunya ofereix una nova entrevista amb Carles Xuriguera i Fel Faixedas
Carles Xuriguera i Rafel Faixeda van participar en la formació de Teatre de Guerrilla i ara amenitzen La Tribu de Catalunya Ràdio cada dia. Però a més d'amants del teatre, de la ràdio i de la televisió, són amants del vi català.
 
La secció “Parlem amb...” recull converses amb convidats de perfils diversos però amb un mateix denominador comú:  per la seva professió, trajectòria o experiència tenen una mirada pròpia del món del vi.  Entre els anteriors convidats a aquest cicle s’hi troben: l’actor còmic Carlos Latre, el periodista Josep Sucarrats, l’escriptora Empar Moliner,  l’editora Mònica Miró, la sumiller Meritxell Falgueras, el periodista Ramon Francàs o el filòleg escriptor Joan Gómez Pallarès, entre d’altres.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves