Curs de màrqueting per a petits cellers al Consell Comarcal del Priorat

| 20/03/2015 a les 16:59h
Arxivat a: Per aprendre'n
El director general de Sumarroca, Josep Puig Subirana, impartirà el curs els propers 9 i 10 d'abril
La sala d’actes del Consell Comarcal del Priorat acollirà un curs (els dies 9 i 10 d’abril) sobre “Màrqueting i plans de màrqueting per a petits cellers”, que tindrà com a professor Josep Puig Subirana, director general de Bodegues Sumarroca, llicenciat en Esade i amb una llarga experiència professional professional en el sector del màrqueting en empreses com: Kodak, Gallina Blanca, Skis Rossignol, Marquès de Monistrol i Parxet. 
 
El curs està organitzat per l’assessoria vitivinícola Rius i Rius, i compta amb el suport i la col·laboració del Consell Comarcal del Priorat (mitjançant el programa Catalunya Emprèn), la DO Montsant i la DOQ Priorat.
 
Està previst que el curs es desenvolupi en dues sessions: una primera, la tarda del dijous 9 d’abril (de 16.00 a 20.00 hores) i una segona,  el matí del divendres 10 d’abril (de 9.00 a 13.00 hores). El preu del curs és de 220 €, tot i que els cellers i els viticultors inscrits a la DO Montsant i a la DOQ Priorat podran bonificar-se fins a 50 € gràcies al patrocini de Rius & Rius amb motiu del seu 55è aniversari com a consultoria vitivinícola integral.
 
El programa del curs es desenvoluparà amb una metodologia orientada a la pràctica, alternant l'exposició conceptual del professor amb la resolució de casos pràctics, simulacions i dinàmica de grup per tal d'assegurar l'assoliment dels coneixements. El programa preveu abordar qüestions com ara què és un pla de màrqueting i com redactar-lo, quina anàlisi prèvia és necessària, què és el “màrqueting mix” i com pot ajudar el màrqueting a la definició del producte, el preu, la comunicació i la distribució.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Pexels
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs obté el Gran Bacchus d'Or al prestigiós Concurs Internacional de Vins Bacchus 2024
Vista del celler Eudald Massana
Vista del celler Eudald Massana
El Celler Eudald Massana certifica la seva aposta per l'agricultura biodinàmica
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA