Un any de fotografies amb Oriol Alamany

| 20/03/2015 a les 17:08h
Arxivat a: Entrevistes
El celler Segura Viudas de Torrelavit presenta el recorregut anual que el fotògraf de natura Oriol Alamany ha dut a terme durant la collita 2014 a l’Heretat.
Amb dotze mesos per endavant, aquest cronista visual d’un paisatge rural típic del nord del Penedès ha pogut recórrer sense presses tots els racons de l’Heretat i descobrir-ne els tresors que avui es presenten.
 
Les estudiades composicions i les llums extremes plenes de matisos que configuren la mirada particular d’aquest fotògraf aporten una visió única d’un paisatge i una biodiversitat pròpia de les ribes del riu Bitlles.
 
L’encàrrec, que es va iniciar tot just finalitzada la collita 2013, no ha finalitzat fins unes setmanes més enllà de la data prevista perquè el fotògraf va voler esperar si, com així va ser, es produïa alguna nevada que transformés completament el paisatge i aportés una visió inusual difícil d’aconseguir.


 
 
A més a més, la col·lecció complerta de l’any que el fotògraf ha acompanyat la natura i el pas de les estacions està també disponible al compte de flickr de la marca i en el següent enllaç. 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves