Clàssic, els nous caves de Vallformosa

| 20/03/2015 a les 18:17h
Arxivat a: Vins
Vallformosa treu al mercat una nova família de caves, els Clàssic, que recuperen l'estètica d'un dels primers dissenys de la marca.


Prowein ha sigut l'escenari on s'ha presentat aquesta nova gama. Segons el director general de Vallformosa, Vicenç Vidal, "el Grup Vallformosa exporta més del 80% de la seva producció i que aquest caràcter internacional del celler fa que sigui imprescindible assistir a fires com Prowein, una de les més internacionals del món del vi".

Aquests productes porten una etiqueta amb una forma exclusiva que s’ha redissenyat lleugerament per adaptar-la als nous temps, però que ha mantingut l’essència de l’original. A les plaques i a la part posterior de l’ampolla hi ha una fotografia de Josep Domènech, qui era president de la companyia en el moment d’embotellar la primera ampolla de cava Vallformosa. La curiositat de la imatge és que ell és un nen i apareix amb el seu avi. També es poden llegir les paraules de Josep Domènech on explica que quan encara era un nen, un dia el seu avi li va confiar el fascinant secret per elaborar un bon cava: l'amor per la nostra terra i una atenció excepcional per cada detall.
 
Les varietats que es presenten dins del ‘Clàssic’ de Vallformosa Cava són el Brut Nature, Brut, Rosat i Semi-Sec, tots ells amb una mitjana de 12 mesos de criança.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA
Imatge il·lustrativa
L'ERTO s'activaria al maig i tindria una afectació de fins a 615 persones
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi