El restaurant 7 Portes va ser l'escenari de la presentació dels vins el passat divendres, amb la presència del grup Mishima, que va tancar l'acte interpretant les 2 cançons que donen nom als 2 vins; "Vine" i "Qui n'ha begut".
David Carabén, cantant i líder del grup, va aprofitar per destacar que la seva música sempre ha sigut exclusiva, mai pensada per a masses, i que poder viure d'ella els és difícil però molt gratificant. En aquest sentit va voler establir un paral·lelisme amb els vins de Mas Sersal. "Quan vam tastar la garnatxa blanca ens vam enamorar del vi", va afegir.
És per això que des del 2013 el grup ha viscut l'elaboració dels vins dels dos socis de Mas Sersal, Sergi Montalà (sommelier) i Salvi Moliner (enòleg). "Amb el David Carabén aviat ens vam adonar que compartíem la mateixa afició pel vi i la música", comentava el Sergi. "Tots dos prioritzem l'amor a la rendibilitat", afegia el David.
Els assistents van poder tastar alguns dels seus vins mentre gaudíen d'un esmorzar de forquilla al restaurant.
Vins tastats:
Petites Estones Blanc (DO Terra Alta): "Un vi amb el mínim d'intervenció dels seus propietaris". Es tracta d'un vi jove, 100% garnatxa blanca. Bona expressió de fruita, amb nervi, un vi molt fresc.
Vine, Estones de mishima (Do Terra Alta): Han elaborat 1500 ampolles i li han posat el nom que van escollir els seguidors els seus seguidors, Vine. Un vi de garnatxa blanca (70%) i macabeu (30%). El 35% de la garnatxa passa per bóta nova de roure, el que fa que un 25% aproximadament del resultat final del vi sigui passat per fusta.
Pel que fa a vins negres, es van tastar el Set Tota la vida (DO Montsant), un vi de garnatxa (50%), sirà (40%) i samsó (10%) amb 7 mesos de bóta i l'Estones (DO Montsant), amb 70% garnatxa i 30% samsó, que serà el vi que representarà el vi institucional de la denominació d'origen aquest 2015, escollit a cegues per un ampli i heterogeni panell de tast.
Es va tastar també el Tercers, un vi negre en format màgnum de serie molt limitada.
Petites Estones Blanc (DO Terra Alta): "Un vi amb el mínim d'intervenció dels seus propietaris". Es tracta d'un vi jove, 100% garnatxa blanca. Bona expressió de fruita, amb nervi, un vi molt fresc.
Vine, Estones de mishima (Do Terra Alta): Han elaborat 1500 ampolles i li han posat el nom que van escollir els seguidors els seus seguidors, Vine. Un vi de garnatxa blanca (70%) i macabeu (30%). El 35% de la garnatxa passa per bóta nova de roure, el que fa que un 25% aproximadament del resultat final del vi sigui passat per fusta.
Pel que fa a vins negres, es van tastar el Set Tota la vida (DO Montsant), un vi de garnatxa (50%), sirà (40%) i samsó (10%) amb 7 mesos de bóta i l'Estones (DO Montsant), amb 70% garnatxa i 30% samsó, que serà el vi que representarà el vi institucional de la denominació d'origen aquest 2015, escollit a cegues per un ampli i heterogeni panell de tast.
Es va tastar també el Tercers, un vi negre en format màgnum de serie molt limitada.