El seminari d’enoturisme Vívid enoConference es converteix en el punt de trobada dels professionals del turisme del vi

| 01/04/2015 a les 11:39h
Arxivat a: Enoturisme
L’abans seminari Marca Enoturisme pren el nom de Vívid enoConference pel festival del vi de l’Empordà que es celebra el mes d’abril, el Vívid. L’eix temàtic d’aquesta edició és “com milllorar la visita enoturística” i hi participaran alguns dels màxims experts nacionals i internacionals en enoturisme com Paul Wagner, Alícia Estrada i Damià Serrano
El proper divendres 10 d’abril tindrà lloc al SilkenPark Hotel San Jorge de Calonge-Sant Antoni la Vívid enoConference 2015, el seminari de referència d’enoturisme a nivell català. En l’edició de l’any passat es va celebrar sota el nom de Marca Enoturisme i hi van participar una setantena de professionals de l’enoturisme d’arreu de Catalunya, enguany s’hi esperen un centenar d’assistents.

 
En aquesta segona edicióhi haurà un eix temàtic entorn el qual giraran totes les intervencions: com millorar les visites enoturístiques. Totes les ponències tractaran diferents aspectes sobre com excel·lir en la proposta de visita a celler o de visitaa destinació. A més a la tarda hi hauran els tallers pràctics en grups reduïts, un format pensat perquè els assistents puguin aplicar els conceptes teòrics de les conferències al seu cas concret en particular amb la tutoria de Paul Wagner i Pau Canaleta. 
 
Segons el director del seminari Pau Canaleta “Aquesta edició és la de la consolidació. Podem dir que la Vívid enoConference serà un punt de trobada pels professionals de l’enoturisme a Catalunya. L’any passat, el 60% dels assistents eren professionals d’arreu de les denominacions d’origen catalanes, i el 40% eren de l’Empordà. Seguim en la mateixa tendència”.

 
En aquesta edició hi participaran alguns dels màxims referents nacionals i internacionals del món de l’enoturisme com el gurú de Napa Valley Paul Wagner o la reconeguda experta en la comercialització de productes enoturístics pel turisme d’incentius, Alicia Estrada.
 
Es manté el Wine Break a l’hora de l’esmorzar, on els cellers de la Ruta del Vi DO Empordà donaran a conèixer els seus vins i la seva oferta enoturística als assistents del seminari.
El preu de la inscripció es manté a 50€ per persona i s’aplicarà un 20% de descompte als membres de les institucions organitzadores i col·laboradores, com són la Ruta del Vi de la DO Empordà, la Denominació d’Origen Empordà i l’Ajuntament de Calonge-Sant Antoni. 
 
Tota la informació està disponible a la recent estrenada web dels seminaris d’enoMarketing, com són el MarcaVi, seminari de winebranding que es fa cada mes de setembre a Figueres i la Vívid enoConference, seminari d’enoturisme que tindrà lloc anualment en el marc del Festival Vívid a Calonge-Sant Antoni.
 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves