El celler va començar treballant la vinya segons els preceptes de l'agricultura integrada, i l'any 2007 van iniciar les gestions per aconseguir la certificació ecològica. El procés va culminar el 2012 amb l'obtenció del certificat de viticultura i elaboració ecològiques que expedeix el Consell Català de Producció Agrària Ecològica.
Camino és el nom del vi més conegut de Terra Remota. Forma part de la seva gamma de vins des del principi; va sortir al mercat amb l'anyada 2006 i, al llarg d'aquests anys, s'ha anat consolidant com un dels grans valors d'aquesta zona gràcies a la feliç coincidència entre el gust de la crítica i el del públic.
Anyada rere anyada, Camino ha motivat un ampli consens en quant a la seva qualitat. Es tracta d'un vi amb 12 mesos de criança en bótes de 500 l. i el celler sempre el sol treure a principis d'any.
Anyada rere anyada, Camino ha motivat un ampli consens en quant a la seva qualitat. Es tracta d'un vi amb 12 mesos de criança en bótes de 500 l. i el celler sempre el sol treure a principis d'any.
L'anyada 2012 és una anyada especial perquè és la primera que Camino compta amb la certificació de vi ecològic. Un vi romàticament expressiu, amb confitures i sotabosc en nas; elegant, sòlid però alhora delicat a la boca, fresc i vellutat, ple de matisos persistents.
Amb una producció d'unes 60.000 ampolles, Camino 2012 és un cupatge de garnatxa, sirà i cabernet sauvignon de vinyes de la propietat.
Així, Camino 2012 ecològic representa una fita més aconseguida en el particular camí que Marc i Emma Bournazeau realitzen a Terra Remota, on la filosofia és anar millorant dia a dia sense perdre de vista l'horitzó.