Nadal regala llenya de cep als seus seguidors de Facebook

| 14/04/2015 a les 19:24h
Arxivat a: Cellers
Arrenca cinc mil ceps d’una vinya vella de macabeu i els regala als seguidors de Facebook que es posin en contacte amb el celler
Caves Nadal regalarà a partir del cap de setmana vinent els ceps d’una vinya de dues hectàrees als seguidors de Facebook que en vulguin fer llenya. Els interessats han de fer arribar un correu electrònic al celler, [email protected], proposant una data i una hora per anar a la vinya a recollir els ceps acabats d’arrancar. 
 
La recollida es farà els dissabtes i diumenges del mes d’abril (dies 18 i 19, i 25 i 26). Un cop enviat el mail, els seguidors rebran un missatge de confirmació. D’aquesta manera, el celler vol garantir una bona coordinació de la recollida i evitar aglomeracions.
 
Després d’aquesta operació a la vinya La Vermella s’hi plantarà cereal i es llaurarà durant diversos anys amb l’objectiu d’aconseguir que la terra recuperi les condicions idònies per implantar una nova vinya.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera
Imatge il·lustrativa
La DO Cava ha posat en marxa una Provisió de Garantia Qualitativa
Imatge il·lustrativa
Mundus Vini Non-Alcoholic 2024 atorga 4 medalles d'or, 3 de plata i 2 "Best of Show" als vins desalcoholitzats del celler