El nou lloc web www.loxarel.com pretén donar més visibilitat a l’aposta ecològica i biodinàmica del celler, així com els diferents processos d’elaboració dels escumosos, els vins naturals i els vins fermentats en àmfores de fang.
Els diferents apartats de les pàgines recullen també la història del celler i els seus propietaris, Josep Mitjans i Teresa Nin, el procés de la viticultura biodinàmica, una explicació detallada de cadascuna de les varietats que treballa el celler i una guia pràctica per consumir en les millors condicions cadascun dels productes, així com propostes de maridatge.
El nou lloc web també incorpora un bloc d’actualitat des del qual es donaran a conèixer les principals notícies i novetats, tant del propi celler com del sector. El web, creat per Taempus Comunicació amb el suport tecnològic d’Icnea, incorpora una àmplia galeria fotogràfica del celler i dels diferents processos d’elaboració i de la vinya i estrena també un nou vídeo corporatiu d’un minut de durada realitzat per la productora Punt TV Comunicació Audiovisual.
Placa de col·leccionista i punt de llibre amb el 999
Coincidint també amb la Diada de Sant Jordi, i com ja és tradicional, Loxarel ha editat una edició limitada de plaques per al seu escumós rosat 999 (Clàssic Penedès) i un punt de llibre il·lustrat amb el drac de Sant Jordi, obra de la jove Mariona Lagares, d’11 anys, de l’escola Castellot de La Múnia.
Coincidint també amb la Diada de Sant Jordi, i com ja és tradicional, Loxarel ha editat una edició limitada de plaques per al seu escumós rosat 999 (Clàssic Penedès) i un punt de llibre il·lustrat amb el drac de Sant Jordi, obra de la jove Mariona Lagares, d’11 anys, de l’escola Castellot de La Múnia.