Loxarel estrena web per Sant Jordi

| 23/04/2015 a les 09:43h
Arxivat a: Cellers
El nou lloc web dóna visibilitat a l’aposta ecològica i biodinàmica del celler de Vilobí del Penedès i incorpora un bloc d’actualitat
El nou lloc web www.loxarel.com pretén donar més visibilitat a l’aposta ecològica i biodinàmica del celler, així com els diferents processos d’elaboració dels escumosos, els vins naturals i els vins fermentats en àmfores de fang. 
 
Els diferents apartats de les pàgines recullen també la història del celler i els seus propietaris, Josep Mitjans i Teresa Nin, el procés de la viticultura biodinàmica, una explicació detallada de cadascuna de les varietats que treballa el celler i una guia pràctica per consumir en les millors condicions cadascun dels productes, així com propostes de maridatge. 
 
El nou lloc web també incorpora un bloc d’actualitat des del qual es donaran a conèixer les principals notícies i novetats, tant del propi celler com del sector. El web, creat per Taempus Comunicació amb el suport tecnològic d’Icnea, incorpora una àmplia galeria fotogràfica del celler i dels diferents processos d’elaboració i de la vinya i estrena també un nou vídeo corporatiu d’un minut de durada realitzat per la productora Punt TV Comunicació Audiovisual. 
 
Placa de col·leccionista i punt de llibre amb el 999
Coincidint també amb la Diada de Sant Jordi, i com ja és tradicional, Loxarel ha editat una edició limitada de plaques per al seu escumós rosat 999 (Clàssic Penedès) i un punt de llibre il·lustrat amb el drac de Sant Jordi, obra de la jove Mariona Lagares, d’11 anys, de l’escola Castellot de La Múnia. 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn.
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn. | Blue Collectors 2019
Seguim a la denominació d'origen Costers del Segre però pugem cap als Pirineus, concretament als Pallars, els Jussà i el Sobirà
Imatge il·lustrativa
Pexels
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs obté el Gran Bacchus d'Or al prestigiós Concurs Internacional de Vins Bacchus 2024
Vista del celler Eudald Massana
Vista del celler Eudald Massana
El Celler Eudald Massana certifica la seva aposta per l'agricultura biodinàmica