L'encert de Protos escollint Sara Carbonero per promocionar el seu vi

| 12/05/2015 a les 10:44h
Arxivat a: Actualitat
Article d'opinió, per Sergi Cortés
Avui he vist que la Ruth Troyano compartia al seu facebook que Bodegas Protos publicitava el seu Verdejo a través de Sara Carbonero. El cas és que la publicació ha generat alguna controvèrsia interessant que voldria compartir.

El vídeo combina diversió, amigues, modernitat, grups de whatsaps... i l'originalitat de publicitar un vi sense fer-ho. Sara Carbonero ens explica que abans d'acceptar fer publicitat d'aquest vi blanc de Protos l'ha de "provar", i l'ha d'"aprovar". I no només ella, també les seves millors amigues. Entre totes elles decideixen que sí, que la periodista publicitarà el vi perquè és molt bo. 



Després de veure el vídeo m'he adonat que estava molt ben pensat. Ens pot agradar o no la campanya, reitero que jo la trobo original, però en qualsevol cas es pot discutir. El que no podem discutir és que és un encert de màrqueting.

La campanya inclourà audiovisuals i també radio, però per mi el més important és el que succeeix a les xarxes.
El seu blog personal al portal d'Elle té xifres (prenent sempre google com a referència) similars a les d'El Mundo o El País... i això són molts milers de visites. A youtube en 4 dies ha assolit més de 50.000 visualitzacions, dada que haurà augmentat segur en milers de persones mentre estic escrivint. I sumem-li twitter, facebook, instagram, pinterest... Un fenomen viral, vaja. O dit d'altra manera; en xifres, un encert absolut. 

Així doncs, ¿qui millor que Sara Carbonero per promocionar un vi jove i fresc de la denominació d'origen Rueda?

Òbviament no serà el fonomen de l'any, estem parlant d'un vi blanc, però de ben segur que Protos rendibilitzarà el preu pagat per la campanya.

Chapeau.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Representació catalana al campionat d'Espanya de sommeliers
Anna Casabona, la representant de l'Associació Catalana de Sommeliers, ha arribat a la final i ha quedat tercera
Imatge il·lustrativa
La DO Cava ha posat en marxa una Provisió de Garantia Qualitativa
Imatge il·lustrativa
Mundus Vini Non-Alcoholic 2024 atorga 4 medalles d'or, 3 de plata i 2 "Best of Show" als vins desalcoholitzats del celler