Miquel Pons presenta el renovat “Núria de Montargull” a la London Wine Fair

| 14/05/2015 a les 08:33h
Arxivat a: Vins
S’ha dissenyat una nova etiqueta i ara es vol introduir al mercat europeu
Canvi de look per a un dels blancs més apreciats del catàleg de vins del Celler Miquel Pons, el Núria de Montargull. El dissenyador Pere Pagà ha creat una nova etiqueta per aquest vi que reprodueix la imatge d’una noia, desenfadada i seductora. Feminitat  i sensualitat per un vi jove, amb una etiqueta impresa amb relleu.
 
La fira de Londres com a porta d’entrada a l’exportació
La presentació oficial i internacional del nou vi, la London Wine Fair que se celebra a Londres. Actualment el Núria es distribueix al mercat nacional i Andorra. El cupatge del Núria de Montargull manté la proporció del 80% de chardonnay i 20% de muscat, procedent de les vinyes que el celler té a l’entorn de La Granada del Penedès.  És un vi amb un destacat perfum floral i de fruita tropical madura, untuós en boca i fresc. De color pàl·lid i aspecte brillant, sense excessos de sucre residual.
 
El 2014 ha estat un any de recuperació del mercat intern, sobretot en la campanya de Nadal. Pel que fa als mercats internacionals Miquel Pons té un nou distribuïdor a Califòrnia (EEUU) i està a punt de tancar un acord a Mèxic. Al mercat asiàtic s’inaugurarà també un showroom de la marca a la Xina.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA
Imatge il·lustrativa
L'ERTO s'activaria al maig i tindria una afectació de fins a 615 persones
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi