Clot dels Oms, un rosat que no està de moda

| 14/05/2015 a les 09:14h
Arxivat a: Vins
El nou Clot dels Oms Rosat s'allunya de la moda dels rosats pàl·lids i assalmonats i presenta un rosat de color roig rubí propi del nostre clima mediterrani 
El celler familiar de la DO Penedès Finca Ca N'Estella ha tret al mercat la nova anyada 2014 del seu Clot dels Oms Rosat. El celler, al marge de les tendències dominants (de fer rosats amb colors de vins de climes continentals), ha decidit seguir elaborant el seu rosat amb el color roig rubí viu que forma part de la seva personalitat i ha obtingut un premi a Le Mondial du Rosé.
 
La família Rabetllat i Vidal organitza aquest diumenge 17 de maig una jornada de portes obertes al seu celler de Sant Esteve Sesrovires, una bona oportunitat per tastar el nou Clot dels Oms Rosat 2014 i la resta de vins i caves de Finca Ca N'Estella, i conèixer les instal·lacions i les persones d'aquest projecte.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves