La Cala d’Albert Adrià és una marca de productes gourmet, impulsada per l’empresari Álvaro Moreno, que amb l’assessorament del reconegut xef comercialitza productes que fusionen els conceptes de tapa, cuina i conserva.
El tast, dirigit per Antonio Flores, enòleg i Master Blender de Bodegas Tio Pepe, va començar amb el maridatge de l’extraordinari pernil ibèric de gla Maldonado de la Dehesa de Extremadura amb el vi Tio Pepe Fino en Rama.
A continuació es van poder tastar les següents conserves de La Cala, que es caracteritzen perquè les salses estan elaborades amb la recepta de l’Albert Adrià:
La ventresca de tonyina en escabetx amb l’amontillado Viña AB.
Els musclos en escabetx fi de amb el Palo Cortado Leonor
El tast va finalitzar amb el tast del formatge Payoyo que laboren Carlos Ríos i Andrés Piña a Villaluenga del Rosario (Cádiz) acompanyat del Néctar PX.
Com a fet excepcional es va poder tastar una de les darreres ampolles de Palo Cortado d’anyada 1982 de González Byass que li queden a la bodega.