Tast de La Cala d'Albert Adrià amb Gonzalez Byass

| 21/05/2015 a les 13:57h
Arxivat a: Cellers
Dins dels actes del Sherry Festival que s’està duent a terme a Barcelona del 15 al 23 de maig, el passat dilluns va tenir lloc un tast especial on es van harmonitzar una selecció de productes de La Cala d’Albert Adrià i els vins de González Byass.

La Cala d’Albert Adrià és una marca de productes gourmet, impulsada per l’empresari Álvaro Moreno, que amb l’assessorament del reconegut xef comercialitza productes que fusionen els conceptes de tapa, cuina i conserva.
El tast, dirigit per Antonio Flores, enòleg i Master Blender de Bodegas Tio Pepe, va començar amb el maridatge de l’extraordinari pernil ibèric de gla Maldonado de la Dehesa de Extremadura amb el vi Tio Pepe Fino en Rama.

A continuació es van poder tastar les següents conserves de La Cala, que es caracteritzen perquè les salses estan elaborades amb la recepta de l’Albert Adrià:

La ventresca de tonyina  en escabetx amb l’amontillado Viña AB.

Els musclos  en escabetx fi de amb el Palo Cortado Leonor

El tast va finalitzar amb el tast del formatge Payoyo que laboren Carlos Ríos i Andrés Piña a Villaluenga del Rosario (Cádiz) acompanyat del Néctar PX.

Com a fet excepcional es va poder tastar una de les darreres ampolles de Palo Cortado d’anyada 1982 de González Byass que li queden a la bodega.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
La DO Cava ha posat en marxa una Provisió de Garantia Qualitativa
Imatge il·lustrativa
Mundus Vini Non-Alcoholic 2024 atorga 4 medalles d'or, 3 de plata i 2 "Best of Show" als vins desalcoholitzats del celler
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn.
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn. | Blue Collectors 2019
Seguim a la denominació d'origen Costers del Segre però pugem cap als Pirineus, concretament als Pallars, els Jussà i el Sobirà