Caves Vilarnau, tret de sortida del Festival VinyaSons, el cicle de música als cellers

| 27/05/2015 a les 20:35h
Arxivat a: Enoturisme
Torna una nova edició de VinyaSons, el festival de música als cellers, una proposta que inclou concert, espectacle, tast de vins i gastronomia de proximitat.
Torna una nova edició de VinyaSons, el festival de música als cellers, una proposta que inclou concert, espectacle, tast de vins i gastronomia de proximitat, que se celebrarà tots els caps de setmana a 15 cellers de Catalunya. El concert inaugural tindrà lloc aquest dissabte 30 a les 19h amb 'Cabaret Songs', un espectacle teatralitzat per a tots els públics amb alguns dels grans temes del cabaret de tots els temps.
 
Per a aquest primer concert a les caves Vilarnau, s'ha preparat una proposta especial. La companyia 'As de Veus' presenta 'Cabaret Songs', un espectacle divertit, transgressor i ple de sorpreses que compta amb dues de les cantants joves més destacades del panorama líric actual, Anna Alàs, mezzo, i Ana Puche, soprano, acompanyades d'Anna Francesc, al piano i sota la direcció artística de Silvia Barthes.
 
Cal destacar que aquest dissabte dia 30 el Festival VinyaSons participa a la fira Temps de Vi amb una actuació musical de Lauzeta Folk, una de les propostes culturals d'aquesta edició, a les 12h en un dels escenaris de la fira.
 
L'edició de 2015, VinyaSons incrementa el nombre de cellers participants, fins als 15; augmenta les propostes artístiques, oferint 7 espectacles de qualitat i supera el seu abast penedesenc fins a arribar a les DO de Bages i el Priorat. VinyaSons ha estat presentat al Museu de les Cultures del Vi, Vinseum, a Vilafranca del Penedès, i ha comptat amb la presència de Marius Mcguinness, director artístic del festival; de  Raimon Gusi, regidor en funcions de Cultura de l'Ajuntament Vilafranca i d'Anna Puche i Anna Francesc, membres de l'espectacle inaugural 'Cabaret Songs'.
 
Durant els caps de setmana dels mesos de maig, juny i juliol de 2015, el Festival VinyaSons proposa 15 espectacles musicals en 15 cellers emblemàtics amb músics i artistes joves de gran nivell, concerts vinculats a l’entorn únic dels cellers sempre cercant la proximitat i la comunicació amb el públic. Propostes integrades, en les quals es combina la música, els productes dels cellers i un toc gastronòmic de Km 0.
 
A partir del 29 de maig s'obre la venda d'entrades a preu normal a través dels canals TopTicket, el canal de subscriptors d'El Punt Avui, el RACC (Reial Automòbil Club de Catalunya) i a la pròpia web del festival.
 
Enguany el festival ha comptat amb la participació especial de Concessionari Vilamòbil Audi, com a patrocinador principal del festival, que exposarà alguns dels vehicles de la marca durant els concerts; amb Cal Blay com a partner gastronòmic, Cafès Novell, Pianos Catalunya i Joieria Moner de Vilafranca del Penedès. VinyaSons també ha comptat amb col·laboradors, com Loteria Sant Julià, Mon-Bus, Masies del Penedès, Òptica Roig, Viatges Over Panda, Som Sant Sadurní i Centre Vila.
 
Cellers
Els cellers que hi participen són: Vilarnau, Mas Tinell, Torelló, Finca ca n'Estella, Cellers Torres, Segura Viudas, Viladellops, Oller del Mas, Pinord, Gramona, Can Bas, Codorniu, Mas Rodó, Llopart i Mas Comtal.

Podeu veure un video del festival aqui

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
El cava oficial de “Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó”, i el tennista Tommy Robredo expressen el seu esforç i dedicació en una obra pintada a cops de raqueta.
Imatge il·lustrativa
Llopart, un dels cellers pioners en propostes enoturístiques, fusiona paleontologia en la seva nova iniciativa
Imatge il·lustrativa
Sant Jordi és al caure i necessitareu escumosos per a celebrar-ho: aquesta és una bona opció