Tercera edició del "Tocs de Vi" a Girona aquest proper cap de setmana

| 28/05/2015 a les 09:12h
Arxivat a: Fires
A la fira, hi participen una quinzena de cellers empordanesos i una quinzena de restaurants de l’emblemàtica plaça gironina. 
Una quinzena de cellers de la DO Empordà i una quinzena de restauradors de la Plaça Independència de Girona participen en la tercera edició de la fira ‘Tocs de vi de l’Empordà’ que proposa maridar els vins empordanesos amb les degustacions culinàries dels restaurants i bars de la de l'emblemàtica plaça gironina.

 
La tercera edició de la Fira Tocs de vi de l'Empordà se celebrarà del 29 al 31 de maig a la plaça Independència de Girona. Durant aquestes dates, l’emblemàtic espai del centre de Girona acollirà els estands d’una trentena de cellerers i restauradors que oferiran els seus vins i les seves tapes, de 6 de la tarda a 12 de la nit -excepte diumenge en què es tancarà una hora abans, a les 23.00H. El preu del tastos de vi és de cinc euros i inclou la copa i cinc tiquets per degustar vi. El preu del tiquet de les tapes és també de 5 euros i inclou 4 degustacions. 
 

Els organitadors esperen repetir les exitoses xifres de les dues primeres edicions amb prop de 10.000 participants i 50.000 degustacions entre vins i tapes.

 
Els cellers de la DO Empordà oferiran una completa selecció de vins blancs, rosats, negres i dolços i, en la majoria de casos, també presentaran vins de les nova anyada. De la seva banda, els restauradors de la plaça Independència proposen un assortiment cosmopolita de degustacions culinàries que inclouen tapes de cuina catalana, mediterrània o creativa, entre altres.
 
En aquesta edició i com a novetat, s’han programat tastos guiats gratuïts dels vins empordanesos a càrrec de la sommellier Laura Masramon. Tindan lloc divendres i dissabte, de les 18.00H a les 19.00H. 
 
Els cellers de la DO Empordà que participaran a la fira són: Pere Guardiola; Oliveda; *lavinyeta; Celler Cooperatiu d'Espolla; Celler Arché Pagès; Vinyes dels Aspres; Celler Maset Plana; Mas Llunes; Celler Can Sais; Cooperativa de Garriguella; Roig Parals; Castell de Peralada; Empordàlia i Espelt Viticultors. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Henkell Troken, a Weisbaden, Alemanya
Henkell Troken, a Weisbaden, Alemanya | Henkell Freixenet
Henkell Freixenet creix fins als 1.230 milions d'euros de facturació gràcies a la bona evolució de les marques Freixenet i Mionetto
© Miquel Barceló, VEGAP, 2022. Perxa, 2022. Tècnica mixta sobre paper, 29’5 x 62 cm. Portada de catàleg de Vila Viniteca.
© Miquel Barceló, VEGAP, 2022. Perxa, 2022. Tècnica mixta sobre paper, 29’5 x 62 cm. Portada de catàleg de Vila Viniteca. | © David Bonet, 2022
El comitè d experts d ADG-FAD reconeix la sensibilitat i la integració del disseny com a part fonamental del projecte de Vila Viniteca
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre