El CETT imparteix cursos de sommelieria per a tots aquells interessats en la viticultura, l’enologia, l’anàlisi sensorial, la geografia vinícola nacional, la tecnologia de servei i les vinificacions especials. A més, com a novetat, aquest any s’incorpora el Curs de Cocteleria i Mixologia que ja té obertes les inscripcions i iniciarà la seva formació al novembre. Aquest títol representarà el primer Diploma d’extensió universitària en Cocteleria i Mixologia de l’Estat Espanyol i contarà amb l’assessorament i col·laboració de Javier de las Muelas, empresari, bartender, mixologista i director de desenvolupament conceptual del curs.
Pel que fa a la sommelieria la proposta formativa al CETT inclou diverses opcions, tant per aquells que volen iniciar-se en la viticultura com per aquells que vulguin professionalitzar i ampliar els seus coneixements. Els cursos que es presenten són: Iniciació a sommelier (actualment en marxa i pendent d’una segona edició), Sommelier Semipresencial (s’inicia l’octubre de 2015) i el Curs Superior de Sommelier (s’inicia el setembre de 2015).
Tots els subscriptors de Cupatges podeu beneficiar-vos d’un 10% de descompte en les formacions de sommelieria i el nou Curs de Cocteleria i Mixologia. Per fer-ho només heu de clicar al següent banner i en fer la sol·licitud d’admissió escriure el codi SOMCUP2015.
Cal destacar que el Curs Semipresencial és una passarel·la cap al Curs Superior de Sommelier. A continuació us detallem una mica més els tres cursos:
Iniciació a Sommelier
Modalitat: Presencial
Durada:
24 hores
Del 26 de maig al 17 de juny de 2015
Impartició: dimarts i dimecres de 17.00h a 20.00h
El curs d'Iniciació a Sommelier està adreçat als professionals de la restauració que requereixen conèixer les bases de l’enologia i el tast de vins. També per a tothom interessat en iniciar-se en l’apassionant món del vi.
Aquest curs pot donar accés al Curs Superior de Sommelier i al Curs de Sommelier semipresencial
Contacte: 666 412 521
Sommelier Semipresencial
Modalitat: Semipresencial
Durada: d'octubre 2015 a juny 2016
Certificat d'Extensió Universitària: 27 Crèdits europeus
Aquest curs semipresencial en sommilieria s'estructura en mòduls, permetent la màxima flexibilitat a l'hora de triar l'itinerari formatiu més adient en funció de les necessitats de cada alumne.
A més, combina el millor de cada modalitat de formació: a distància en línea i la presencial (amb dos mòduls intensius que es realitzen a les instal·lacions del CETT a Barcelona).
PROGRAMA:
M1: Viticultura
M2: Enologia - Elaboració de vi
M3: Introducció al tast
M4: Paisatges del vi - Presencial
M5: Geografia vinícola nacional
M6: Productes i vins especials
M7: Tecnologia de servei
M8: El vi a la copa - Presencial
Per a més informació, feu click aquí.
Aquest curs pot donar accés al segon any del Curs Superior de Sommelier.
Contacte: 666 413 586
Curs Superior de Sommelier
Modalidad: Presencial
Durada:
1er any: setembre 2015- juny 2016
2on any: setembre 2016- juny 2017
Diploma d'Extensió Universitària: 54 crèdits europeus
És l'únic curs amb Diploma d'Extensió Universitària reconegut per la Universitat de Barcelona i per l'ACS, Associació Catalana de Sommeliers i la UAES, Unión de Asociaciones Españolas de Summilleres.
PROGRAMA:
Primer any
Viticultura
Enologia
Tast I
Geografia vinícola nacional
Productes i vins especials I
Tecnologia de servei I
Segon any
Geografia vinícola internacional
Tast II
Licors i destil.lats
Gestió de compra-venda de begudes
Productes i vins especials II
Tecnologia de servei II
Contacte: 666 412 546