Cursos de Sommelieria i nou Curs de Cocteleria i Mixologia al CETT

| 29/05/2015 a les 11:42h
Arxivat a: Actualitat
Cursos amb 10% de descompte pels lectors de Cupatges.
El CETT imparteix cursos de sommelieria per a tots aquells interessats en la viticultura, l’enologia, l’anàlisi sensorial, la geografia vinícola nacional, la tecnologia de servei i les vinificacions especials. A més, com a novetat, aquest any s’incorpora el Curs de Cocteleria i Mixologia que ja té obertes les inscripcions i iniciarà la seva formació al novembre. Aquest títol representarà el primer Diploma d’extensió universitària en Cocteleria i Mixologia de l’Estat Espanyol i contarà amb l’assessorament i col·laboració de Javier de las Muelas, empresari, bartender, mixologista i director de desenvolupament conceptual del curs.
 
Pel que fa a la sommelieria la proposta formativa al CETT inclou diverses opcions, tant per aquells que volen iniciar-se en la viticultura com per aquells que vulguin professionalitzar i ampliar els seus coneixements. Els cursos que es presenten són: Iniciació a sommelier (actualment en marxa i pendent d’una segona edició), Sommelier Semipresencial (s’inicia l’octubre de 2015) i el Curs Superior de Sommelier (s’inicia el setembre de 2015).
 
Tots els subscriptors de Cupatges podeu beneficiar-vos d’un 10% de descompte en les formacions de sommelieria i el nou Curs de Cocteleria i Mixologia. Per fer-ho només heu de clicar al següent banner i en fer la sol·licitud d’admissió escriure el codi SOMCUP2015.
 
 
 
 
Cal destacar que el Curs Semipresencial és una passarel·la cap al Curs Superior de Sommelier. A continuació us detallem una mica més els tres cursos:

Iniciació a Sommelier
Modalitat: Presencial
Durada: 
24 hores
Del 26 de maig al 17 de juny de 2015
Impartició: dimarts i dimecres de 17.00h a 20.00h
 
El curs d'Iniciació a Sommelier està adreçat als professionals de la restauració que requereixen conèixer les bases de l’enologia i el tast de vins. També per a tothom interessat en iniciar-se en l’apassionant món del vi. 
 
Aquest curs pot donar accés al Curs Superior de Sommelier i al Curs de Sommelier semipresencial
Contacte: 666 412 521
 
Sommelier Semipresencial
Modalitat: Semipresencial
Durada: d'octubre 2015 a juny 2016
Certificat d'Extensió Universitària: 27 Crèdits europeus
 
Aquest curs semipresencial en sommilieria s'estructura en mòduls, permetent la màxima flexibilitat a l'hora de triar l'itinerari formatiu més adient en funció de les necessitats de cada alumne.
 
A més, combina el millor de cada modalitat de formació: a distància en línea i la presencial (amb dos mòduls intensius que es realitzen a les instal·lacions del CETT a Barcelona).
 
PROGRAMA:
M1: Viticultura 
M2: Enologia - Elaboració de vi
M3: Introducció al tast 
M4: Paisatges del vi - Presencial
M5: Geografia vinícola nacional
M6: Productes i vins especials
M7: Tecnologia de servei 
M8: El vi a la copa - Presencial
 
Per a més informació, feu click aquí. 
Aquest curs pot donar accés al segon any del Curs Superior de Sommelier.
 
Contacte: 666 413 586
 
Curs Superior de Sommelier
Modalidad: Presencial
Durada:
1er any:  setembre 2015- juny 2016
2on any: setembre 2016- juny 2017
Diploma d'Extensió Universitària: 54 crèdits europeus
 
És l'únic curs amb Diploma d'Extensió Universitària reconegut per la Universitat de Barcelona i per l'ACS, Associació Catalana de Sommeliers i la UAES, Unión de Asociaciones Españolas de Summilleres.
 
PROGRAMA:
Primer any
Viticultura
Enologia
Tast I
Geografia vinícola nacional
Productes i vins especials I
Tecnologia de servei I
 
Segon any
Geografia vinícola internacional
Tast II
Licors i destil.lats
Gestió de compra-venda de begudes
Productes i vins especials II
Tecnologia de servei II
 
Contacte: 666 412 546

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre