Fires

Arrenca la Fira Temps de Vi amb més de 30 tastos, concerts i activitats a Vilanova i la Geltrú

| 29/05/2015 a les 10:28h
Arxivat a: Fires
Temps de Vi arrenca avui a les 18.00h amb l'acte inaugural a la Plaça de les Neus
La Fira Temps de Vi 2015 arrenca avui a Vilanova i la Geltrú, essent l’edició amb més activitats previstes. L’acte inaugural comptarà amb la presència de l’Honorable Consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Sra. Neus Munté, a qui acompanyaran les institucions de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
 
Enguany s’ha arribat a un total de 50 activitats al voltant de la fira, que manté la intenció d’atraure al públic jove oferint una agenda propera i complerta. Després de moltes activitats prèvies realitzades durant el mes de maig, Temps de Vi comptarà amb la presència de 40 cellers catalans expositors, alguns stands d’alimentació per a maridar els vins, un winetruck itinerant de Bodegas Torres, dos escenaris musicals -un d’ells patrocinat per la Denominació d’Origen (DO) Catalunya- on gaudir d’actuacions d’accés gratuït, i altres activitats paral·leles arreu de Vilanova i la Geltrú, com ara els tastos en vaixell.
 
Durant el mes de maig, molts aficionats al vi ja han gaudit de tastos ben diferents que han fet de marc a la fira, com el tast Vertical de Xarel·lo Pairal; l’estrena a la ciutat de l’obra “El Sommelier”, protagonitzada per Fermí Fernandes, amb un posterior tast DO Catalunya; tast amb diferents Copes Orrefors; l’exclusiu tast de Vins de Missa al Campanar de Vilanova i la Geltrú; la presentació del llibre “La Vinya i el vi a Catalunya” o el maridatge amb el celler Parés Baltà, entre d’altres. 
 
Tot i l’agenda d’activitats prèvies, es podrà gaudir de moltes més activitats per als assistents, com tastos en vaixell, que es realitzaran tant a la tarda com al matí durant el cap de setmana, maridatges d’importants cellers com Llopart, Torres “Mas La Plana” o Juvé & Camps, concerts de més de 10 grups musicals  als dos escenaris d’accés lliure de què disposa la fira que tindran lloc tan al matí com a la tarda, entre d’altres activitats organitzades per Patates Piqué, co-patrocinador de la fira.
 
L’oferta de la Fira no acaba aquí. El diumenge 31 serà l’escenari de dos esdeveniments importants de la comarca. En primer lloc, el Xè Ral·li País del Cava (a les 12.30h a la plaça del mercat) però també el Primer Mercat SlowFood a Vilanova, que tindrà lloc també el proper diumenge 31, des de les 11h a les 15h a la plaça de la Vila.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre