La campanya gastronòmica "Sopars Maridats" es consolida

| 03/06/2015 a les 14:56h
Arxivat a: Actualitat
Del 13 de febrer al 29 de maig, cada divendres s'ha fet un "sopar Maridat" amb cellers de la DO Empordà
La setmana passada va finalitzar la tercera edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats”, que s’ha dut a terme cada divendres des del 13 de febrer fins al 29 de maig.
Un total de vint-i-vuit sopars a càrrec del col·lectius Cuina de l’Empordanet (El Baix Empordà) i el col·lectiu la Cuina del Vent (l’Alt Empordà) i 28 cellers de la DO Empordà. La campanya ha comptat amb la col·laboració del CCAM, l’Agència Catalana de Turisme i l’INCAVI.


 
Pels restaurants de la Cuina de l’Empordanet aquesta ha estat la tercera edició i la primera pels de la Cuina del Vent que han estat convidats pels seus companys arrel de l’alta inscripció de cellers per participar a la campanya d’enguany.

Els àpats han comptat amb un públic fidel i amb un altre d’ocasional, com alguns turistes que es trobaven a la zona, i també han acollit personalitats del món vitivinícola i gastronòmic i mitjans de comunicació.

En total, durant els divendres de la campanya, prop de 800 persones han pogut degustar els menús maridats, que cuiners i responsables de cellers han anat elaborant buscant equilibris i harmonia entre els plats i els vins que els acompanyen.

La campanya contribueix a promocionar a través dels restaurants dels col·lectius i els cellers de la DO Empordà, la cuina i els vins de l’Empordà, durant els mesos de menys afluència turística.
 
Aquesta tercera edició, deixa palès l’èxit i la consolidació de la campanya entre el públic objectiu com una experiència gastronòmica que permet gaudir de la gastronomia i els vins empordanesos. Però també permet refermar la bona relació que hi ha entre els elaboradors de vins i els restaurants del territori, relació que any rere any es fa més estreta. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA
Imatge il·lustrativa
L'ERTO s'activaria al maig i tindria una afectació de fins a 615 persones
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi