Eric Asimov, crític de vins del New York Times, recomana 3 caves

| 05/06/2015 a les 09:51h
Arxivat a: Entrevistes
Eric Asimov escriu sobre el cava en un dels seus últims articles
Eric Asimov ha parlat de caves aquest mes de maig. Recentment ha fet recentment un article a l'edició digital del New York Times on parla del cava. Comença l'article equiparant el cava amb el chardonnay de Califòrnia pel que fa a la seva mala reputació. "Milions d'ampolles de cava, el vi escumós català, es venen cada any, i gran part d'aquestes ho fan a baix cost", comenta, "no obstant, hi ha un grapat de productors de cava que treballen a consciència tant a les vinyes com al celler i demostren que els seus caves poden estar entre els millors vins escumosos".

Després explica el procés d'elaboració del cava (mètode champenoise), les seves varietats i el seu bon potencial quan es fa "amb cura". Comenta també que els millors caves no busquen imitar el champagne sino més aviat diferenciar-se d'ell.
 
I per acabar l'article recomana tres caves; Mestres, Bohigas i Castellroig.
Ens els recomana amb menges típiques catalanes com el pa amb tomaquet, sardines, mariscs o pernils ibèrics.

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn.
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn. | Blue Collectors 2019
Seguim a la denominació d'origen Costers del Segre però pugem cap als Pirineus, concretament als Pallars, els Jussà i el Sobirà
Imatge il·lustrativa
Pexels
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs obté el Gran Bacchus d'Or al prestigiós Concurs Internacional de Vins Bacchus 2024
Vista del celler Eudald Massana
Vista del celler Eudald Massana
El Celler Eudald Massana certifica la seva aposta per l'agricultura biodinàmica