Nou video promocional de la DO Catalunya

| 06/06/2015 a les 11:15h
Arxivat a: Mercats
El video, pensat pels joves del mercat internacional, mostra un recorregut pel territori català
La Denominació d’Origen (DO) Catalunya s’ha embarcat aquests mesos en el disseny d’una nova campanya de comunicació dirigida especialment al públic més jove de fora de les nostres fronteres. La campanya s’ha plasmat en un emotiu vídeo que mostra la diversitat del territori vitivinícola de Catalunya.
 
El vídeo narra la història de dos joves que es coneixen en un bar de Berlín. Quan ella marxa, a ell només li queda una foto de record i, en la retina, l’etiqueta del seu vi: un DO Catalunya. A partir d’aquí, comença el periple del protagonista per poder trobar-la, recorrent el nostre territori.
 
El rodatge s’ha fet a diferents indrets de la costa catalana, des del Poblet fins a Perelada. Barcelona, com a capital i referent internacional, també té el seu protagonisme, sent el punt de partida per aquesta intensa cerca.
 
La campanya està pensada fonamentalment per arribar a un públic europeu de perfil jove, especialment d’aquells països líders al mercat d’exportació de la DO Catalunya com ara Regne Unit, Alemanya o els Països Baixos, fent la difusió a través de canals online per donar a conèixer la marca.
 
Amb aquesta campanya, la DO Catalunya busca  reforçar els lligams entre vi, cultura, territori, joventut i passió. El vi és part fonamental de la nostra cultura i identitat i, com a tal, és el fill conductor d’aquesta història amb final feliç.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre