Igualada, capital dels ‘foodies’

| 09/06/2015 a les 09:04h
Arxivat a: Actualitat
Igualada presenta VadeFoodies, un festival gastronòmic on les noves tendències vinícoles hi tindran un lloc destacat
Es tracta d'un festival de tendències gastronòmiques, que se celebrarà el proper dissabte dia 27 de juny al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia. 
 
Un programa que neix amb la voluntat clara de promoure l’activitat gastronòmica a Igualada i amb l’objectiu de mostrar la diversitat de tendències del sector culinari arreu del món. El certamen va adreçat de manera especial als ‘foodies’ (amants del bon menjar) de la ciutat i de la comarca, i amb vocació de potenciar i ampliar aquest col·lectiu de bons gurmets a la capital de l’Anoia. 
 
Ens trobem davant d’un festival inèdit que busca esdevenir referent més enllà de les nostres fronteres i ajudar a promocionar les noves maneres d’encarar i potenciar la cuina. 
Les activitats es dividiran en dues parts: una zona interior, dedicada a xerrades i conferències, i una zona exterior, de caràcter lúdic i festiu, on es podran trobar tot tipus de parades que representaran les diferents tendències exposades en el Festival. 
 
Entre les activitats programades, se celebraran taules rodones dedicades al veganisme i al vegetarianisme i a les noves tendències vinícoles. També es preveu una xerrada sobre la paleodieta, moviment basat en el que menjaven els nostres avantpassats, així com presentacions de moviments gastronòmics com ara el food porn (fotos culinàries) o els productes de proximitat. 
El Festival també té un component lúdic important. Així, hi haurà música, amb concert de l’Estival Jazz, teatre en directe, i s’inclouran tallers infantils.  

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

COMENTARIS

curs online foodies foodtourism
anonim, 09/06/2015 a les 14:10
+0
-0
Si t'interessa món foodies, aprofita estiu fer un exclusiu curs online en foodtourim a Catalunya a la Universitat de Girona

Us hi esperem!
VadeFOODIEs, 11/06/2015 a les 13:10
+0
-0
Moltes gràcies per compartir la informació del nostre festival!!

Us esperem, a tots els amants del vi, a la xerrada debat sobre els vins naturals, ecològics, biodinàmics i convencionals. Així com a la degustació d'escumosos.

Podeu consultar el programa a la nostra web i també fer les inscripcions a les xerrades que més us agradin! :)

Fins aviat!
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
La DO Cava ha posat en marxa una Provisió de Garantia Qualitativa
Imatge il·lustrativa
Mundus Vini Non-Alcoholic 2024 atorga 4 medalles d'or, 3 de plata i 2 "Best of Show" als vins desalcoholitzats del celler
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn.
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn. | Blue Collectors 2019
Seguim a la denominació d'origen Costers del Segre però pugem cap als Pirineus, concretament als Pallars, els Jussà i el Sobirà