El proper 19 de juliol se celebra la sisena edició del Tast de vins d'alçada DO Empordà al Puigmal, a gairebé 3.000 metres d'alçada. Com cada any, hi participen els cellers de la Denominació d'Origen Empordà amb l'objectiu comú de situar els vins empordanesos al sostre de les comarques gironines. Un gest simbòlic que vol posar de manifest l'esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible.
Cellers Participants:
Celler Arché Pagès; Can Sais; Celler Cooperatiu d’Espolla; Celler Martí Fabra; Celler Masetplana; Cooperativa Agrícola de Garriguella; Espelt Viticultors; Gelamà; Mas Llunes; Vinyes dels Aspres; Vinyes d’Olivardots són els cellers que participen en aquesta edició.
Celler Arché Pagès; Can Sais; Celler Cooperatiu d’Espolla; Celler Martí Fabra; Celler Masetplana; Cooperativa Agrícola de Garriguella; Espelt Viticultors; Gelamà; Mas Llunes; Vinyes dels Aspres; Vinyes d’Olivardots són els cellers que participen en aquesta edició.
Aquesta sisena edició comptarà amb una col·laboració especial: la del cantant Joan Dausà, que realitzarà una actuació al cim de la muntanya i que servirà per inaugurar el tast de vins de la DO Empordà.
Més informació i entrades
Les entrades es poden gestionar a través del web de la DO Empordà fins el 18 de juliol, omplint el formulari. El preu de l’activitat és de 6€ per a les persones que no tinguin assegurança de muntanya. Els que disposen d’assegurança només han d’abonar 3€.