Festival En Veu Alta, un dinar del Celler Masroig i l'Hotel Rural Cal Cabré

| 30/06/2015 a les 09:31h
Arxivat a: Actualitat
Els vins del Celler Masroig i els àpats elaborats per l’Hotel Rural Cal Cabré es faran lloc entre els contes recitats del Festival EVA
L’Hotel Rural Cal Cabré i el Celler Masroig organitzen un dinar maridatge el pròxim dissabte 4 de juliol, dins el context del Festival En Veu Alta (EVA). La proposta pretén establir-se dins el calendari d’activitats com un referent de qualitat i d’interès gastronòmic.   
 
L’esdeveniment culinari tindrà lloc a l’antic celler de l’establiment rural, dins un espai ple d’història i molta personalitat. El maridatge, que serà guiat tant per personal del Celler com de l’Hotel Rural, consistirà en diferents plats acompanyats de 3 vins i uns postres maridats amb mistela negra.   
Aquesta activitat vol enriquir el calendari del ja establert Festival EVA, una trobada de referència cultural per la narració i la tradició oral. Amb propostes per tot tipus de públic i de totes les edats, és una experiència única en emplaçaments ben singulars i vinculats al territori.

D’aquesta manera, Celler Masroig pretén aportar aquest lligam emocional amb la terra, amb els seus vins, dins d’un espai característic, elegant i molt especial, l’Hotel Rural Cal Cabré.   

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Pexels
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs obté el Gran Bacchus d'Or al prestigiós Concurs Internacional de Vins Bacchus 2024
Vista del celler Eudald Massana
Vista del celler Eudald Massana
El Celler Eudald Massana certifica la seva aposta per l'agricultura biodinàmica
Imatge il·lustrativa
Marta Cortizas, Anna Casabona, Christian Betoret, Toni Albiol i Ton Colet integren l'equip català que competirà per ser el millor sommelier de l’Estat els dies 24 i 25 d'abril a l'IFEMA