L’Hotel Rural Cal Cabré i el Celler Masroig organitzen un dinar maridatge el pròxim dissabte 4 de juliol, dins el context del Festival En Veu Alta (EVA). La proposta pretén establir-se dins el calendari d’activitats com un referent de qualitat i d’interès gastronòmic.
L’esdeveniment culinari tindrà lloc a l’antic celler de l’establiment rural, dins un espai ple d’història i molta personalitat. El maridatge, que serà guiat tant per personal del Celler com de l’Hotel Rural, consistirà en diferents plats acompanyats de 3 vins i uns postres maridats amb mistela negra.
Aquesta activitat vol enriquir el calendari del ja establert Festival EVA, una trobada de referència cultural per la narració i la tradició oral. Amb propostes per tot tipus de públic i de totes les edats, és una experiència única en emplaçaments ben singulars i vinculats al territori.
D’aquesta manera, Celler Masroig pretén aportar aquest lligam emocional amb la terra, amb els seus vins, dins d’un espai característic, elegant i molt especial, l’Hotel Rural Cal Cabré.
D’aquesta manera, Celler Masroig pretén aportar aquest lligam emocional amb la terra, amb els seus vins, dins d’un espai característic, elegant i molt especial, l’Hotel Rural Cal Cabré.