"Varietats recuperades, un tresor per descobrir" a Monvínic a càrrec de Miquel Palau

| 30/06/2015 a les 13:25h
Arxivat a: Per aprendre'n
El proper dijous 2 de juliol a les 20 hores tindrà lloc a Monvínic la masterclass “Varietats recuperades, un tresor per descobrir” a càrrec de Miquel Palau Núñez, enòleg del Celler Abadal i del grup Roqueta Origen des de l’any 2008.
Picapoll, malvasia de Sitges, mandó o trepat són alguns dels noms cada vegada més comuns de la viticultura catalana que fins fa poc eren oblidats per productors i agricultors. Abadal, un dels cellers de referència de la DO Pla de Bages, està treballant amb força per la seva recuperació i reinserció al mercat. Així, Miquel Palau Núñez serà l’encarregat d’explicar amb tot detall el cultiu i l’elaboració d’alguns d’aquests vins, que es podran tastar durant la sessió, i d’altres de celler propers que estan realitzant també una labor de recuperació.
 
Els vins que es degustaran són Abadal Picapoll 2014, Abadal Nuat 2012, Abadal Mandó 2013 (vi experimental), Abadal Sumoll 2013 (vi experimental), Lafou Morenillo 2014 (vi experimental), Lafou El Sender 2013, Jané Ventura Malvasia de Sitges 2013, Sicus Bonastre Xarel·lo Vermell 2013, Carles Andreu Trepat 2013 i el cava Agustí Torelló Trepat Rosat 2013.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre