Més de 400 assitents a La Cimera del Xarel·lo

| 01/07/2015 a les 12:15h
Arxivat a: Actualitat
La primera edició del certàmen dedicat al xarel·lo reuneix a més de 400 persones al Santuari de Foix
Més de 400 persones, es van acostar dilluns fins al Santuari de Foix, al cor del Penedès, atrets per la primera edició de La Cimera del Xarel·lo, un esdeveniment impulsat per un grup de cellers del territori, amb l’objectiu de donar a conèixer les paricularitats d’aquesta varietat, així com les moltes interpretacions que en fan actualment els elaboradors.

 
Els assistents, van poder tastar més de 120 vins monovarietals, entre els que s’hi podien trobar tot tipus de vins tranquils i escumosos, elaborats per diferents mètodes. Aquest ventall de vins, juntament amb l’escenari magnífic que es podia veure des de el cim del Santuari de Foix, que ofereix unes vistes de 360 graus del Penedès, van convertir la vetllada en una gran experiència tant pels assistents com pels elaboradors.
 
Previsiblement, i gràcies a l’èxit d’aquesta primera edició, La Cimera del Xarel.lo, es convertirà en una cita anual, podent tenir petites rèpliques durant l’any.
 
Cellers Participants: Albet i Noya, Alemany i Corrió, Avgvstvs Forvm, Can Descregut, Can Pasqual, Can Ràfols dels Caus, Casa Ravella, Castellroig, Celler Credo, Celler Pardas, Clos Lentiscus, Coma Romà, Enric Soler, Esteve i Gibert, Eudald Massana Noya, Finca Viladellops, Heretat Mont-Rubí, La Salada, Loxarel, Mas Bertran Viticultors, Mas Candí, Mas dels Clavers, Nadal, Oriol Rossell, Parató, Parés Baltà, Sicus, Ton Rimbau, Vins el Cep, Vins de Foresta, Vinya Oculta i Vinyes Singulars. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre