Albet i Noya, finalistes en els premis a la Diplomàcia Empresarial catalana 2015

| 14/07/2015 a les 09:36h
Arxivat a: Cellers
El passat 1 de juliol es van lliurar, per tercer any, els Premis DIPLOCAT, a la  Diplomàcia Empresarial Catalana, organitzats pel Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya i PIMEC. 
Uns premis creats per destacar aquelles empreses que amb la seva activitat internacional contribueixen a la projecció i la imatge de Catalunya al món.


 
Albet i Noya ha estat una de les empreses finalistes d'aquest concurs i ha estat la única empresa del sector del vi català nomenada per aquest guardó, fet que reforça el compromís d'Albet i Noya cap a Catalunya i li atorga la representació d'ambaixadors com a viticultors del territori català i especialment del Penedès, on Albet i Noya té les seves arrels.

Aquest reconeixement  també posa de manifest la tasca del celler envers la focalització de les seves accions comercials cap a països, regions i mercats de caràcter internacional, sempre posant èmfasi en la nostra cultura, personalitat i voluntat d'esdevenir un país lliure, reforçant i millorant així la reputació de Catalunya arreu del món.
 
Les altres empreses que també van ser finalistes són Azimut 360, CYGYC i Rolleat i el premi se’l va endur la cerveseria Moritz.
 
Els objectius de la diplomàcia empresarial són difondre la marca país, focalitzar les accions cap a regions, mercats i països prioritaris, eliminar els obstacles als intercanvis comercials, millorar la reputació internacional de Catalunya i, en definitiva, augmentar els negocis i les inversions.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre