Aquesta propera verema serà per Albet i Noya un any de fortes apostes econòmiques per tal d’incorporar millores d’infraestructura en la part del "Celler de l'Era". L’objectiu del celler és optimitzar els processos d’elaboració dels vins més representatius del celler, els d’alta gamma. Aquest serà el primer any que el celler podrà vinificar de forma íntegra el 100% del raïm veremat a la propietat .
Així, s’han adquirit dipòsits rectangulars de la casa alemanya Speidel, que seran utilitzats durant el procés d’elaboració dels seus vins blancs i negres d’alta gamma, ja en aquesta propera verema.
Concretament, s’han comprat 7 dipòsits d’acer inoxidable amb capacitat de 10.200 litres a utilitzar pels vins negres, i 14 dipòsits d’acer inoxidable apilables de 5.200 litres cada un, 7 dels quals seran destinats als vins blancs i els altres 7 als vins negres. Al gruix de la instal·lació, s’hi ha d’afegir també 5 dipòsits de 20.000 litres de la firma penedesenca Magusa.
També s'ha adquirit una innovadora premsa pneumàtica Willmes, que treballa amb gas inert i que permet d’aquesta forma elaborar els vins naturals i sense sulfits, així com blancs en general, sense risc d’oxidació durant el procés de premsat, pel fet d’evitar l’entrada de l’oxigen al raïm fins després de l’extracció del most.
Per últim, i just els dies previs a la verema, que començarà a mitjans d'agost, s’incorporarà el darrer equip que deixarà així acabat el nou celler de l'Era : una petita premsa vertical Diemme amb capacitat per a 1.200 kgs. de raïm en cada premsada i destinada al raïm negre.