Sergi Vallès, nou president del Consorci de Promoció Turística del Penedès

| 13/08/2015 a les 09:29h
Arxivat a: Enoturisme
El passat dijous, dia 30 de juliol, es va celebrar el Ple del cartipàs del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i es va delegar la presidència del Consorci de promoció turística del Penedès a Sergi Vallès
En roda de premsa a la seu d’ enoturismePENEDÈS , Francesc Olivella, ha comentat la importància del Consorci com a entitat de promoció turística del territori, duent a terme projectes importants com és la senyalització enoturística .
 
Sergi Vallès, nou president del Consorci de Promoció Turística del Penedès enoturismePenedès

Olivella ha remarcat que en aquests darrers anys s’ha aconseguit l’adhesió de nous ajuntaments i Consells Comarcals com a Consorciats i com a col·laboradors del Consorci i que es seguirà amb l’estratègia de cohesió a través de les entitats públiques i/o privades del territori per unir esforços per la promoció del Penedès com a destí enoturístic. Francesc Olivella, està molt satisfet de la feina feta
aquests darrers anys, la qual procedeix d’una bona base i llegat anterior.
 
enoturismePENEDÈS seguirà essent un projecte obert per recursos i petites, mitjanes o grans empreses que tenen com a objectiu comú l’enoturisme. Finalment ha tingut paraules d’agraïment per la tasca feta per Santi Soler durant aquests darrers tres anys i ha encoratjat a Sergi Vallès per tirar endavant la presidència del Consorci durant els pròxims anys.

Per altra banda, Santi Soler ha agraït la confiança que el president del Consell Comarcal va delegar en ell per fer front a la presidència durant aquests darrers anys, una presidència amb un projecte que ell mateix ha definit com de gran potencial i recorregut pel territori.
 
Santi Soler, ha tingut també paraules d’agraïment per l’equip tècnic del Consorci i també pel suport de la Diputació de Barcelona, en especial agraïment el fins ara diputat de Turisme, Ramon Riera Buch, i ha encoratjat a Sergi Vallès per aquest nou repte. Santi Soler, ha coincidit amb destacar la importància del treball conjunt entre tots els agents del territori i referent a les accions previstes en el pla de treball d’enguany, que s’està desenvolupant segons el previst, sí que ha fet incís en què se segueix cercant finançament per poder contractar la redacció d’un pla de màrqueting. Per acabar, Soler ha fet saber el motiu de la seva marxa, i és que conscient del temps que cal dedicar a la tasca de presidir aquesta entitat i davant de l’alcaldia de l’Ajuntament del Pla del Penedès que afronta en aquesta nova legislatura, creu convenient donar al relleu a algú que hi pugui dedicar el temps que requereix i en aquest sentit, sap que en Sergi Vallès és el millor candidat que es podia proposar.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves