Verema

Descobreix els "racons de la verema" a Albet i Noya

Activitats de verema a Albet i Noya

| 26/08/2015 a les 11:13h
Arxivat a: Actualitat
Des d’aquesta setmana i fins finals de verema, Albet i Noya inclou en el seu programa de visites i activitats una de ben especial per conèixer tots els racons d’aquesta època tan vibrant i important per qualsevol celler: Els Racons de la Verema.
L’objectiu principal de l’experiència és oferir una visió global al visitant de tot el procés pel qual passa el raïm des que es cull fins que s’embotella i ja és vi, d’una forma clara i amena per a què ho puguin gaudir tot tipus de públics.

 
Així doncs, la visita s’inicia des de la vinya, punt on s’expliquen les característiques més importants en quant al conreu ecològic que s’aplica el celler per tot seguit, endinsar-nos en el procés que duem a terme durant la collita del raïm així com també tastar-lo directament del cep. Tot seguit, es fa una parada a la zona de premses i celler per explicar el procés de vinificació des d’una perspectiva més propera, ja que és el propi treballador del celler qui fa part de les explicacions sobre les tasques que s’estan duent a terme al celler en aquell mateix moment. També es fa un tast de vi en fermentació directament de tina.
A continuació, ens desplacem a la sala de bótes per conèixer el procés d’envelliment dels nostres vins negres i on també es poden observar ampolles de vi escumós Clàssic Penedès en repòs.
La visita finalitza amb un tast de 3 vins i té una durada aproximada de 2h30min. El preu de la visita és de 17€/persona (majors de 18 anys) i es realitza amb un mínim de 4 persones.
 
També hi ha la opció de complementar aquesta activitat amb un acompanyament de pa amb tomàquet, embotits i formatges durant el tast de vins. En aquest cas, el preu és de 26€/persona (majors de 18 anys) i es requereix un mínim de 6 persones.
 
Les visites es poden dur a terme en català, castellà i anglès. En quant a la disponibilitat, ambdues opcions és poden realitzar durant tota la setmana (de dilluns a diumenge) pels matins, però sempre es requereix reserva prèvia via correu electrònic o bé trucant al T.93.899.48.12.
 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Us proposem sis escumosos per acompanyar els llibres i les roses de la diada de Sant Jordi
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre