L’objectiu principal de l’experiència és oferir una visió global al visitant de tot el procés pel qual passa el raïm des que es cull fins que s’embotella i ja és vi, d’una forma clara i amena per a què ho puguin gaudir tot tipus de públics.
Així doncs, la visita s’inicia des de la vinya, punt on s’expliquen les característiques més importants en quant al conreu ecològic que s’aplica el celler per tot seguit, endinsar-nos en el procés que duem a terme durant la collita del raïm així com també tastar-lo directament del cep. Tot seguit, es fa una parada a la zona de premses i celler per explicar el procés de vinificació des d’una perspectiva més propera, ja que és el propi treballador del celler qui fa part de les explicacions sobre les tasques que s’estan duent a terme al celler en aquell mateix moment. També es fa un tast de vi en fermentació directament de tina.
A continuació, ens desplacem a la sala de bótes per conèixer el procés d’envelliment dels nostres vins negres i on també es poden observar ampolles de vi escumós Clàssic Penedès en repòs.
La visita finalitza amb un tast de 3 vins i té una durada aproximada de 2h30min. El preu de la visita és de 17€/persona (majors de 18 anys) i es realitza amb un mínim de 4 persones.
També hi ha la opció de complementar aquesta activitat amb un acompanyament de pa amb tomàquet, embotits i formatges durant el tast de vins. En aquest cas, el preu és de 26€/persona (majors de 18 anys) i es requereix un mínim de 6 persones.
Les visites es poden dur a terme en català, castellà i anglès. En quant a la disponibilitat, ambdues opcions és poden realitzar durant tota la setmana (de dilluns a diumenge) pels matins, però sempre es requereix reserva prèvia via correu electrònic o bé trucant al T.93.899.48.12.