VEREMA 2015

Activitats de verema a Oller del Mas

​Durant tot el mes de setembre el celler organitza sopars de verema

Festa de la Verema el proper dia 20 de setembre

Verema a Vilarnau

| 08/09/2015 a les 08:22h
Arxivat a: Enoturisme, Verema, Verema 2015, Oller del Mas
SOPARS DE VEREMA
A partir del dia 2 de setembre, donem el tret de sortida als sopars de verema, una oportunitat per gaudir de la verema més autèntica i d'un sopar al Restaurant del Golf. De dimecres a dissabte cada nit farem la verema al celler i posteriorment gaudireu d'un sopar elaborat especialment per a l'ocasió.


FESTA DE LA VEREMA
Un any més Oller del Mas organitza la festa de la verema per tal d'apropar a la gent la cultura, tradició i història d'una finca on el vi ha sigut l'ànima que l'ha mantingut en vida durant més de 1000 anys. El preuat procés de vinificació del celler i l'agricultura ecològica  característica de la nostra vinya fa  d'un interès únic el procés de la verema.
 
Diverses accions relacionades amb la verema tenen lloc durant tot el mes de setembre, i en destaca la festa del diumenge dia 20 on grans i petits, famílies i gent gran, amants del vi, aficionats a l'artesania i gent d'arreu poden gaudir d'una jornada plena d'activitats amb un denominador comú, el Vi i la Verema.
 
Es pot fer el seguiment a les xarxes socials amb el hashtag #festaveremaoller per estar assabentats de totes les novetats.

Més informació al web del celler

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Marta Pedra, de Vins de Pedra
Lourdes López
Dirigida per la jove enòloga Marta Pedra, aquesta petita bodega s’ha especialitat en vins monovarietals i en el trepat, varietat autòctona de la zona
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera.
Paisatge d’hivern a la finca de l’Olivera. | l’Olivera.
A la comarca de l'Urgell trobem la subzona Valls del Riu Corb de la denominació d'origen Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
Un vi monovarietal de Cabernet Sauvignon, sense fusta, però allunyat dels tocs astringents dels cabernets joves