L’activitat ofereix la possibilitat de prendre part en el procés de verema, des de collita fins a la tradicional trepitjada de raïm i tast de most. Un cop collit el raïm farem un esmorzar amb embotits típics i vi en porró. I, després de trepitjar raïm, visitarem el museu i el celler, i ens posarem a la pell de l’enòleg provant vins en diferents moments de la fermentació. Finalment acabarem el matí amb el tast de vins i caves.
L’esdeveniment tindrà lloc a la finca Castellroig el dia 13 de Setembre i es poden apuntar tan grans com petits. El preu per adults és de 35€ i per nens 25€ (de 8 a 14 anys), tindrà una durada aproximada de 3 hores i una capacitat mínima de 15 persones i màxima de 30, per tant les places són limitades i cal reservar.
Aquest esdeveniment també l’oferim per grups tancats a partir de 15 persones durant tot el mes de Setembre i sota demanda de dia.
Agenda del proper 13 de setembre
10:00h Benvinguda i passeig per les vinyes. Participarem en la verema i collirem nosaltres mateixos el raïm.
10:30h Esmorzar amb embotits tradicionals catalans i pa amb tomàquet.
11:00h Tradicional trepitjada de raïm i tast de most.
11:30h Visita al celler i farem d’enòlegs per una estona, tastant vins en curs de fermentació.
12:00h Visita a la cava i coneixerem el procés d’elaboració del cava.
12:30h Tast de vins i caves.
Per a més informació i reserves al correu electrònic i telèfon: 938911927