Cartaví 2015

El restaurant Socarrat de Nova York guanya el Cartaví Internacional 2015

El guardó es va entregar en el marc de la 35a Mostra de Vins i Caves organitzada per l’INCAVI i com a colofó d’una setmana de visites a bodegues de tota Catalunya.

BY 13 BCN

| 22/09/2015 a les 10:46h
Arxivat a: Gastronomia, Cartaví, Socarrat, Restaurants
Imatge il·lustrativa
Valentí Roqueta, president de l’Associació Vinícola Catalana, i Jordi Bort, director general de l’INCAVI varen entregar ahir la placa honorífica que distingeix al Restaurant que millor promociona el vi català a EE.UU. dins de la seva carta. En aquesta ocasió el guanyador va ser el restaurant Socarrat de Nova York, que va recollir la distinció.
 
Catalunya està plena de contrastos i de característiques que fan únics els nostres vins", ha destacat en Valentí Roqueta, "els vins catalans estan presents cada vegada en més països i sorprenen a aquells que els tasten per primera vegada”.

El Restaurant Socarrat compta amb diversos establiments a Nova York i el seu propietari, Lolo Manso, ha destacat sempre per imprimir la seva filosofia empresarial i la cultura catalana en cadascun d’ells. El  representant del Restaurant - Roberto U. Montoya – va mostrar el seu agraïment a l’Associació Vinícola Catalana per l’organització del viatge i va destacar els nombrosos vins catalans que formen part de la carta de vins del seu restaurant.
 
En l’acte també va intervenir en Jordi Bort, Director General de l’INCAVI, que va comentar l’alt potencial dels vins catalans a EE.UU. i com la seva qualitat han aconseguit que es guanyi en prestigi dia a dia. La promoció realitzada pels restaurants dels vins de Catalunya anima a les bodegues a treballar millor els vins de qualitat.
 
El premi ha estat el colofó d’una setmana de visites a bodegues de l’Associació Vinícola Catalana i que ha portat a un grup de prescriptors i restaurants nord-americans a conèixer de primera mà els vins i caves de Catalunya.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 6 comentaris
Recuperem un article on el sommelier Xavier Ayala us proposa cinc grans vins sense sulfits afegits.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El vi, de 2,5 euros, va ser enviat per un programa d'humor de la televisió belga
Imatge il·lustrativa
Marco Abella
Els premis anglesos Decanter World Wine Awards 2023 atorguen la màxima puntuació al Clos Abella, el vi icona del celler Marco Abella

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Raventós Codorníu amplia la seva col·lecció de vins DO Penedès, Sant Sebastià dels Gorgs, amb El Claustre de l’Abat Miró negre i blanc
Imatge il·lustrativa
Mundus Vini Non-Alcoholic 2024 atorga 4 medalles d'or, 3 de plata i 2 "Best of Show" als vins desalcoholitzats del celler
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn.
La sostenibilitat és un dels valors fundacionals i una de les prioritats de Castell d’Encús, a Talarn. | Blue Collectors 2019
Seguim a la denominació d'origen Costers del Segre però pugem cap als Pirineus, concretament als Pallars, els Jussà i el Sobirà
Imatge il·lustrativa
Pexels
Codorníu Ars Collecta Blanc de Noirs obté el Gran Bacchus d'Or al prestigiós Concurs Internacional de Vins Bacchus 2024